Vi säger hejdå 2019

Då har vi sagt hejdå till 2019 och man får ändå säga att vi sa hejdå på bästa sätt med uteritt av båda hästarna i strålande sol!

Gullis fick en sväng runt vibynäs med bästa sällskapet av Fredrika och Manne. Blev en super mysig uteritt där vi till och med hittade ett litet träda att hoppa såhär på årets sista dag!

Hur kan man inte bli lycklig av det här??

Cindy fick sen komma ut och galoppera i backarna på baksidan och blåsa ur lite även om vi inte stod på allt vi kunde. Hon är ju lite skarp att rida ut på så det är ju överlag inte så lätt att snabbjobba henne för det är väldigt mycket extranummer när man är ute på henne.

Men super härligt att komma ut och rida på perfekta grusvägar den sista december. Snö i all sin ära men det här (bortsett från regnet) är mycket mer min typ av vinter.

I övrigt har jag passat på att tvätta borstarna med vircon och fräschat upp dom lite. Jag försöker göra det flera gånger per år och nu när det varit lite lerigt och så så var det verkligen välbehövligt.

Svårt att hålla rena hästar och man har skitiga borstar. Och nu även i tider när smittor brukar vara sugna på att smita in så tycker jag att man kan jobba lite förebyggande. Inte för att det kanske sitter i borstarna så men det skadar ju inte att man sanerar dom och då även passar på att göra det med vircon för att döda lite basilusker på vägen.

Och det ger ju sen en sån härlig känsla att borsta med helt rena borstar. Och så känns det som nytt fast än att man bara gett det lite kärlek.

Också en perfekt jullovssyssla att göra när man är klar för dagen och sen har ju vi så lyxigt att vi har en varm tvättstuga så lägger man dom på tork där inne är dom torra dagen efter.

Förr tvättade jag dom hemma i badrummet för att sen torka dom hemma så det går också utmärkt om man inte skulle ha ett torkrum i stallet.

Liten har även fått ett rent innetäcke så snart är det dags även för dom andra två så att vi kan ta 2020 med glans om inte annat. Även om jag hade tänkt att vi skulle försöka ta dom även med skicklighet och bärighet. Även om jag har en större fallenhet för rykt och glans kan man känna 😉

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s