Studs.

Fick bli en lördag utan ryttare på ryggen med skritt på morgonen, sagt det förr säger det igen. Gillar verkligen att låta hästarna skritta efter frukost innan dom går ut i hagen. Mina hästar skrittar ju inte bara dagar dom vilar utan dom skrittar ju så mycket som möjligt. Tror helt klart på att det är bra för grundkonditionen att skritta mycket. Plus att mina som gärna busar lite blir lite varma i kroppen innan det är fri hopp och lek i hagen.

På eftermiddagen väntade sedan ett pass i pessoaselen för både Gullis och Cindy. Och en fyr studs på volt.

Båda hästarna var väldigt duktiga och gjorde dagens övning bra. Cindy är ju alltid lite lat i lina, det är inte hennes favorit om hon får välja motionsform.

Men väldigt bra pass av båda hästarna som fick studsa lite genom kroppen. Gullis såg väldigt fin ut efter när han travade av. Han börjar hitta formen känns det som. Gäller bara att hålla i det bra jobbet nu. Säsongen har ju inte ens börjat så det är lååååångt kvar.

Eller hitta formen och hitta formen. Jag vill ju ha en hög lägstanivå så det handlar ju snarare om att kunna leverera med en bra kvalité varje dag. Och det är ju lättare sagt än gjort.

Men bra jobb av hästarna som sagt och båda såg fina ut även om det bara var Cindy som kom med på bild idag.

I övrigt passade jag på att tvätta innetäckena som verkligen behövde fräschas upp, och lite nattbandage och så. Alltid skönt med rena saker även om täcken absolut inte mår bra av att tvättas för mycket hur gärna man än vill 😉

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s