lugnare start på veckan.

Hästarna har fått börja veckan lite lugnare, mest för den där berömda faktorn tiden. Det kallas bokslutstider och moms och periodisk sammanställning. Då blir dagarna helt klart lite längre än vanligt på kontoret. Så hästarna har helt enkelt fått starta veckan med skritt, jogg och rykt. Inte helt fel det heller iofs.

Men idag är vi laddade och taggade för Rebecca kommer och det vankas träning, ska bli kul att rida lite ordentligare igen efter dessa två dagar som känns lite som en evighet. Konstigt det där hur taggad man kan bli bara av att låta hästarna ta det ett uns lugnare.

Jag är ju av den devisen över lag att jag inte riktigt tror på att hästarna ska ha ryttare på ryggen mer än 3 dagar på rad i vardagen, sen måste dom få göra något annat. Vad som helst, skritt, rykta, longera, vara i hagen, gå på band. Sen finns det ju såklart undantag om man kanske skulle träna  i dagarna tre kan jag absolut köpa att man vill rida dagen innan men det är ju långt i från varje vecka man tränar tre dagar i rad.

Sen drar det ju alltid lite i träningstarmen att rida bra varje dag är ju något man alltid vill. Men återigen kvalité inte kvantitet. Även om många ridtimmar också är bra.

Denna vecka har jag ju tre träningar inplanerade så det kommer verkligen inte gå någon nöd på mig utan jag kommer få galet bra hjälp av Rebecca och Lasse massa pass denna vecka vilket jag ser så fram emot.

Även nästa vecka vankas dubbelträning men då för Pelle och Stefan så vi får verkligen en pangstart på 2020! Så det känns riktigt bra! Säger jag nu innan sen får vi se efteråt om jag får godkänt för min vinterträning. Kanske ångrar mig, vem vet?! 😉

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s