Min typ av fredagsmys.

Igår blev det en sån härlig fredag då jag bara hade en häst att rida så hinner man ju unna alla tre hästarna ordentlig rykt, tvättade ben, oljade hovar och borstade svansar.

Det börjar även klia lite i fingrarna att frisera Cindys man även om jag vet att det blir finare knoppar med mycket man så blir ju Cindy om inte annat i vardagen lite väl lik en frieser om man säger ….

Jag vet inte men jag har ju mer och mer gått till att jag gillar korta manar, kan inte svara på varför för förr var ju jag de långa manarnas mästare ….

Den nya borsten börjar för övrigt bli lite inryktad och jag gillar den! Och hoppas ju såklart att hästarna ska bli än mer blanka. Jag menar finns det något bättre?

Även hunnit med att tvätta lite täcken, skydd och schabrak. Även det otroligt skönt. Inget går ju upp emot rena saker.

Även utetäckenq fick sig idag en tur i maskinen, även om man inte ska tvätta utetäcken för mycket så får man ju till slut kväljningar för att dom är så äckliga. Iallafall mina hästar som absolut V A R J E dag övar på sälen i hagen.

Putsade även upp lite igår och så. Himla skönt. Och idag oljade lite martingalar och så. Imorgon ska jag försöka packa undan lite täcken om man vågar det? Jag har iallafall ett uns av vårkänslor men det kan ju absolut vara lite väl vågat.

Men något behöver iallafall göras i sadelkammaren så. Städa ur hyllorna lite och se så att allt som behöver tvättas är tvättat. Alltid skönt att komma på måndagen och man kan börja en ny träningsvecka med rent läder och nytvättade schabrak, lindor och skydd.

Vi ska ju sparka igång en vecka med träning för både Pelle och Stefan så det ska bli riktigt kul!

Gullis ska få en vecka med bara jobb på lina innan vi sparkar igång igen. Som ni vet behöver han ju ibland få gå lite utan ryttare och nu passar det bra trots att Stefan kommer. Cindy får helt enkelt fylla stora skor och leverera tre super träningar i veckan som kommer! Först ut Pelle på måndag och sedan Stefan till helgen.

Kan verkligen varmt rekommendera att prova träna för Stefan. Han håller två dagars kurs hos oss 8-9/2 med ett pass om dagen och för den som vill finns även möjlighet till uppstallning i utebox om man vill bo över. Så mitt tips – passa på att träna!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s