Hon är min dröm.

Då har vi tränat två dagar för Stefan igen och Cindy blir verkligen bara bättre och bättre. Det är så himla kul! Klart hon fortfarande är lite vild och vacker emellanåt men det är ju dom som har lite egna fixideér som blir bäst i slutet. Hon började lördagen med att springa åt andra hållet när hon mötte sin träningskompis Zip och sen blev det lite bock och stök innan hon var magiskt fin på markarbetet.

Vi hoppade två tre studsar ur sväng som vi senare kopplade ihop med en planka i mitten som vi successivt höjde.

Så enbart gymnastik och smidighet första dagen, som sig bör, och hästarna blev verkligen så mjuka och fina i kroppen. Vi hoppade typ som en serpentin på slutet eller vad man ska säga. Så studs ur sväng, svag båge 4 språng till plank, svag båge 4 språng studs och sedan sväng efteråt och ha dom smidiga och runt skänklarna.

Fick bara film på framridningen och framhoppningen på lördagen men ni ser ju plankan som vi rider förbi så ni får helt enkelt visualisera hur vi avlutade med att ha den i mitten på bågen.

Dag två började vi med att kunna ha med galoppen genom sväng och övade ganska mycket på det innan vi sedan avslutade med en bana där hindren stod ganska tajt ur svängar och där vi även skulle vända innanför för att öva på att få med galoppen utan att jaga hästarna.

Cindy var verkligen så fin och det börjar kännas så lätt på henne. Hon är galet lydig och reglerbar. Hon har börjat få ut galoppen så även om jag kommer lite kort in på en distans så räcker hon ut. Lika lätt som på en lite längre distans att jag bara kan ha lite is i magen och rida på ett till.

Även formen har börjat stretcha riktigt ordentligt så sakta men säkert skulle man nästan kunna tro att vi är på väg att bli lite bättre.

Även hindren börjar bli lite högre nu så det känns verkligen otroligt kul att få sitta på en så bra häst även om det varit några tårtor och små bitmärken på vägen. Tror verkligen att min svarta diamant kommer bli så bra!

Svårt att dölja med det här leendet hur mycket jag tycker om henne och hur lycklig hon gör mig!

Och som jag längtar till nästa träning med henne! Och såklart att snart ha tillräckligt blodad tand för att ge oss ut på årets första start!

Lyxen också att få ha solen i sikte och Annie bakom kameran, kan knappt tänka mig em bättre helg än det här!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s