Det har hänt igen ….

Hur är det möjligt? Nu har jag börjat rida på Gullis lite igen efter en vecka med träning utan ryttare och japp han gör det igen ….

Jogg lång och låg enligt plan, inget extremt åt något håll utan tänk er det mest typiska arbetstrav och arbetsgalopp man kan ha. Där var vi. Och Ä N D Å så lyckades han absolut trampa av sig en framsko I G E N ! Hur är det ens möjligt?? Att notera Gullis går ju även med boots på sig typ 24 timmar om dygnet ….

Man får väl försöka se det positivt i den bemärkelsen att han i teorin borde röra sig mer eftersom skorna envisas med att avlägsna sig bara sådär och även att hovis lägligt kommer idag för skoning.

Hur söt är inte ”mini me Cindy”?

Cindy i sin tur fick efter en måndag på vibra och solarium efter helgens fina prestationer en dag utan ryttare på ryggen. Det är ju allt annat än hennes favoritövning om en säger. Men välbehövligt att få göra lite övergångar i pessoan en dag även om hon går in i rollen som den tjockaste lataste ponnyn på ridskolan.

Idag vankas ojämn onsdag och det betyder Rebecca-träning. Ska bli väldigt roligt faktiskt. Är verkligen inne i ett sånt mode när jag tycker det är sjukt roligt att träna hela tiden. Så nu när dom senaste veckorna typ har bjudit på 2-3 träningar i veckan så är det lite som livets liv.

Nu såg jag även att Botkyrka har kört ut hindren på gruset vilket betyder att även vi norrlänningar kan börja hoppa terräng redan nu! Förstår ni lyckan? Ska försöka boka in en träning så fort jag bara kan där! Vi får väl se om hästarna är lika lyckliga som jag i det. I så fall lär jag till 100% få hålla i mig!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s