Tröttis.

Gullfjunet var verkligen inte alls i träningsmode igår utan han var riktigt tröttis och vill helst bara sova hela kvällen och ja inte vet jag kanske är jag töntig men när mina hästar är så tydligt trötta som faktiskt både Gullis och Liten kan vara så låter jag dom faktiskt vila.

Kanske är det som att ge barn godis bara för att dom skriker och vill ha det men för mig känns det ändå som ett tydligt tecken att dom av någon anledning känner sig lite trötta i antingen kropp eller knopp.

En som däremot (som nästan alltid) stod med spetsade öron och nyfiken blick på vad dagen hade att erbjuda var Cindy så då var ju valet lätt även om hon har tränat på rätt mycket nu så känns hon lika pigg och sugen på arbete varje dag just nu. Och att ha en lite intensiv fokuserad träningsperiod känns absolut inte som ett dålig upplägg så länge man följer upp det med återhämtning såklart!

Sen kan ju även Cindy vara trött även om hon inte är liggaren av sig men däremot kan man absolut se på henne när hjärnkontoret har checkat ut och ingen är hemma. Och då får ju såklart även hon en vilodag.

Jag har ju lyxen och förmånen att faktiskt kunna välja häst lite, jag fattar självklart om man bara har en häst och det är träning en bestämd tid att man faktiskt vill och tänker rida! Men har man inget som måste göras och hästarna är lite matta så tycker jag verkligen att vi ska unna dom att få vara det. Vi är ju inte heller pigga och med spring i benen 365 dagar om året.

Men Cindy kan nu lägga ytterligare en bra träning på kontot. Hon är så mycket mer ärlig fram till handen, formen har blivit mycket längre och större register i sin stretch. Hon H A T A R ju absolut fortfarande allt som kallas framdelen lite in. Hon försöker verkligen lösa den övningen på alla möjliga kreativa sätt. Som Rebecca säger – hon är ju väldigt rund över ryggen sen kanske hon inte är så rörlig i den. Hahah man kan säga att när man sitter på är det lite känslan av en tickande bomb under en som man inte är super sugen på att den ska detonera.

Men när hon bara slutar göra saker så svårt och ovan mark så skulle man ju nästan kunna säga att hon har lite talang för sig att flytta för skänklarna och så. Hon har egentligen absolut inte svårt för det hon tycker bara att det är lite jobbigt och sedan en extremt stor inskränkning i hennes personliga sfär att någon försöker krama henne uppifrån med ett par ben runt hennes mage istället för lite gosigt med ett par armar runt hennes hals.

Men riktigt härlig onsdagkväll med bra ridning och nöjd ryttare, tränare och häst efteråt.

Avslutade sen kvällen som allt med hovfix av hästarna, kvällsmockning, linda ben, gå en promenad med Liten och annat mys.

Hann dock inte smörja och så, så har jag lite att ta tag i på fredag så att allt är snyggt och i ordning till helgen.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s