Mitt GHS.

Tiden verkligen springer när kommer ner hit. Varje gång. Equito gör succé och det är magiskt! Vi äter goda middagar, umgås med massa roligt folk, drinkar lite lagom. Och bara har så kul!

Kollat lite på mässan som dock inte alls är speciellt stor i år, eller ja området är ju lika stort som alltid men utställarna desto färre.

Hästarna har fått lite presenter eller iallafall Liten och Gullis. Även om dom själva inte kommer jubla kanske av exalterande så blev det 2 par boots för Gullis från back on track. Super pris med 100kr/paret och Gullis som har boots 24/7. Kunde ju inte bli bättre. Hade det funnits fler i hans stl så hade jag absolut köpt fler!

Liten har fått en kedjedelta, haha en riktig lyxpresent som ni hör … haha nej men jag gillar inte så mycket att ha kedja på hästarna. Har jag kedja har jag alltid över nosen aldrig under. Men med en delta så kan man ha den under för den stramar ju aldrig åt, den skramlar ju lite bara.

Men med tanke på att Gullis igår hade varit S J Ö V I L D med mamma så är det kanske han som får den också …. Vi pratar så vild att hon hade gett upp och gått hem med honom för det gick inte att vara ute och promenera. Mamma hade tänkt först att pappa skulle gå ut och gå med honom så kunde dom ta en promenad med honom och Liten tillsammans men det var ju himla tur att hon ångrade sig och besparade pappa från den upplevelsen. Min pappa är ju inte direkt den där ponnypappan om en säger.

Och Cindy har fått ett nytt bett från Fager som vi ska prova. Ska bli jätte spännande. Valet föll på ett Julia med fasta ringar i sweet iron så får vi se. ska bli jätte spännande att prova. Så längtade jag inte hem redan till att rida så längtar jag definitivt hem nu.

I övrigt har även hästarna nu fått varsin fluffig grimma, hade ju en sen tidigare, som dom kan ha när vi borstar, myser, går ut och går och åker på äventyr. Mest för att jag tycker det är mysigt när dom har samma lika och ser likadana ut. För mig utstrålar det lite mer eftertanke. Lite töntigt kanske men ja så är det.

I övrigt tycker jag inte direkt att mässan är så spännande. Kanske för att man nu strax över 30 har allt och lite till som man kan behöva. Eller så har man bara blivit lite mer kräsen. Eller bara mättad.

Sen har ju jag lyxen att få rida i så väl ridbyxor som tröjor och schabrak från equito vilket gör behovet ännu lite mindre.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s