Den gamla dängan.

Borta bra men hemma bäst ni vet. Det är verkligen så sjukt kul att göra mässorna tillsammans med Equito. Massa häst, massa härliga människor och kunder, massa snygga produkter och ibland hinner man ju även se ett gäng fina hästar däremellan och få med sig massa inspo hem.

Men sen är det samtidigt så himla härligt att komma hem till dom finaste jag har ❤️ ni vet när dom står och tittar förväntansfullt när man kommer och lägger huvudet i famnen på en. Då inbillar i alla fall jag mig att dom har saknat mig precis lika mycket som jag har saknat dom ❤️

Mamma följde det med till stallet igår för trots hur mycket man har saknat dom är man rätt sliten efter en mässvecka med lite för lite sömn. Men just under veckan är det ju så värt det 😉

Så jag och hästarna började veckan lite lugnt med mycket skritt och rykt och mys. Bara ta igen lite förlorad kvalitetstid. Och ni som känner mig vet ju att jag älskar att rykta, tvätta ben, olja hovar, kvällsmocka och pussa på dom jag älskar mest. Så trots lite trött start på veckan ändå så perfekt.

Nu har jag unnat mig drygt 9 timmar sömn så nu startar vi gång veckan fast på en tisdag istället och imorgon väntar träning igen vilket ska bli jätte kul!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s