Ute helg.

Äntligen vårkänslor med plusgrader och uppehåll. Klart det hade varit roligt att tävla i söndag så men istället bytte jag ut det mot uteritter både fredag och söndag för hästarna och i fredags dessutom i strålande sol. Hur härligt?

Cindy fick gå två ordentliga galoppjobb med mycket backträning i fredags och 6 vändor upp för backen innan vi fortsatte runt golfbanan. Och vi följde sedan upp med en tur runt golfbanan även på söndagen med bara en gång upp för backen men däremot galopp nästan hela rundan istället.

Så med två härliga och svettiga pass i ryggen kändes hon ändå väldigt nöjd med helgens jobb. Hon till och med bockade lite mellan att hon såklart övade vändningar och slidestopp. Det är ju alltid med livet som insats man rider ut Cindy och hon kommer helt klart att kunna ha en karriär inom western om hon vill det.

En annan som också bockade vill jag lova är det där Liten. Henne går det absolut inte att rida utan förbygel och helst också gärna säkerhetsbälte. Jävlar va elektrisk hon är. Man klämmer inte åt någon bensax om den magen det kan jag lova er! Men att ha vårystra hästar känns ändå lite som ett lyxproblem.

Även Gullis är så pigg att han typ 20 meter efter att jag hoppat upp var lite sugen på att bocka rakt ut på asfalten. Tur att han ändå går att lugna lite enklare än dom där andra två trots att han är satfläskpigg han också.

Han är ju så pass snäll att man sen kan låta honom bocka lite när man rider, det kan jag lova att det uppmuntrar man I N T E dom där andra två till. Dom rider man gärna lite lätt över tygeln.

Men vi hade verkligen ett så himla härligt avslut på vecka! Och nu sitter jag faktiskt på ett plan som ska ta mig till andra sidan havet för att jobba lite och sen ha lite semester. Ska bli så himla roligt! Hästarna kommer att tränas förstklassigt av Sjöbacka och Rebecca under tiden och sen självklart av mamma och Cissi som är hästvakt. Så jag håller er uppdaterade om hur hästarna sköter sig jag lovar. Sagt det förr men säger det igen. Det är verkligen få förunnat att ha så fantastiskt folk omkring sig så man kan åka bort och hästarna typ kommer vara i bättre form när man kommer hem än innan man åker.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s