New York. New York.

Vilken vecka vi har haft även om det blev ett lite snöpligt och tidigare slut än vad tanken var från början. I måndags eftermiddag flög vi in över New York för att tillbringa en härlig vecka med massor på agendan.

Måndagen började med incheckning på hotellet och en sväng på stan för promenad och starbucks och sedan vänta in alla som skulle komma till nevvan, vi var ju 17 stycken , det vill säga hela Spalt koncernen, innan vi njöt av roof topen på hotellet och följde upp med en klassisk usa middag på Shake Shack.

Planen var även att vi skulle ta en night tour buss genom ett nattupplust NY men tyvärr missade vi sista bussen. Låter kanske lite väl turistigt att åka en sån buss men kan verkligen rekommendera det. Det är så mysigt och man får verkligen se NY från sån bästa sida. Vi har ju åkt den bussen förr men det var ändå verkligen på vår to do list att göra den här resan.

Tisdagen bjöd på jobb under förmiddagen innan vi ett gäng sen styrde ut mot Soho för lunch på fina Nomo Soho innan vi tog en tur på stan. Blev en kortare tur då det på kvällen väntades Broadway och The Book of Mormon. Hur ska man sammanfatta det? S Å B R A !

Den var verkligen galet bra! Skrattade typ non stop och att se musikal på Broadway kändes som en barndomsdröm som gick i uppfyllelse! Jag älskar ju musikaler och i mitt hemliga nästa liv så kommer jag bli musikalartist.

Avslutade kvällen med middag på Serafina innan vi gav upp för dagen och rörde oss tillbaka till hotellet.

Onsdagen började som minst en morgon i NY ska börja och det är ju S Å K L A R T med en pannkaksfrukost på Pershing Square. Det är verkligen något man inte får missa! Därefter stod jobb på schemat innan det blev en lite längre dag på stan med Filippa och Rebeckah.

Vi åt god lunch på stan, ännu ett måste på något sätt att hinna med en lobster roll, strosade runt lite, tog oss ner till Century 21, ground zero och sedan promenad upp till Soho igen. Man kan verkligen gå hur mycket som helst i NY och det känns som att man aldrig tröttnar på det. Century var tyvärr lite av en besvikelse vilket det kan vara ibland även om det blev ett par airmax och en klänning iallafall. Men ibland kan man ju verkligen hitta så mycket där om man tar sig tid och letar lite.

På vägen hemåt sedan blev det dom lite mer lyxiga butikerna och det är ju mer eller mindre som att gå in i ett litet museum i varje store. Man, eller kanske är det bara jag, kan typ inte riktigt få nog av att titta i alla fantastiska butiker. Och suktas lite såklart 😉 här var vi ju dessutom lyckligt ovetande om att vår resa alldeles strax skulle få ett abrupt slut.

Började kvällen på en härlig roof top innan det var dags för en super härlig middag på fantastiska Buddakan och så blev det absolut! Det är få saker som slår Buddakan men däremot förtogs ju upplevelsen lite när vår vän Trump lite glatt beslutade om ett lite väl snabbt inreseförbud. Vi ska väl även säga att i första referatet som nådde oss var det både in och utreseförbud och stopp i 30 dagar. Nog för att jag typ älskar NY men 30 dagar … det är så länge.

Så det blev lite väl mycket drama under middagen för att kunna njuta till max även om det lättades upp med att det bara var inreseförbud från fredag och inte utreseförbud. Men med enkel matematik så kan ju vem som helst räkna ut att kommer det inga plan in är det svårt att hitta ett plan ut.

Så efter utgång på 1oak blev det helt enkelt att sätta sig i lobbyn på hotellet och börja leta nya flygbiljetter, avboka hotell, få tag på Försäkringsaktiebolag och annat roligt. Klockan hann ju bli jobbtid i Sverige men då beskedet hade kommit kl 02 svensk tid så kändes dom flesta när man väl fick tag på någon lite tagna på sängen.

Men till slut lyckades vi få tag på nya biljetter till alla och unnade oss några få timmars sömn innan det helt plötsligt och lite oväntat var var sista dag i NY.

Det bjöd på en tur till nyöppnade The Edge. Hur ska man sammanfatta det – SÅ C O OL T ! Och så sjukt högt! Galet ball upplevelse och så häftigt att få se NY från ovan. även om jag måste erkänna att jag inte var sjukt kaxig när vi gick över glasgolvet.

Men utsikten var verkligen enastående!

Så ja här tog vår resa slut trots så mycket mer planerat då resten av dagarna enbart skulle spenderas med nöjen och inget jobb. Så efter en lunch likt som vi började resan på Shake Shack och en snabbis på stan styrde vi sedan ut till flygplatsen och påbörjade vår resa hemåt.

Och även om man känner sig ett uns snuvad på konfekten så hann vi med en underbar resa med så mycket kul och upplevelser och säga vad man vill men det är så skönt att vara hemma.

Har ju fortfarande ett helt gäng med saker kvar på min bucket list + att jag verkligen gillar NY, så vi får helt enkelt sammanfatta det med – New York, vi ses snart igen!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s