Får man åka hem tidigare får man träna tidigare.

När semestern inte riktigt blev som tänkt och jag landade på fredag morgon istället för måndag morgon så får man ju göra det bästa av situationen och lyckligtvis nog hade Emeli träning på fredagen vid lunch så jag tog en liten powernap hemma innan jag sedan styrde ut till stallet för hoppträning med Cindy.

Så himla roligt! Och Cindy är verkligen så bra när hon släpper sin lilla spänning som hon kan ha precis i början där hon är lite för explosiv. Men sen är det typ den lättaste hästen som finns att rida på hinder.

Jag var ett uns ringrostig kan jag tycka och låg lite mellan röven och skogen ibland men när jag inte gjorde det och inte heller bara släppte handen så är hon ju så fin.

Jag har ju lite svårt nu att rida sådär lagom mittemellan. Ibland håller jag lite hårt i tygeln för jag vill inte ramla av och när jag väl tror att jag inte ska ramla av så blir det lite för mycket löshoppning. Den där klassiska att bara hålla ett perfekt stöd det kan vara bland det svåraste att få till.

Men ändå riktigt nöjd med träningen och det var så kul att komma hem och kickstarta lite. Rebecca hade dessutom tömkört Cindy åt mig i onsdags så hon kändes riktigt fin att rida på marken. Så kul att man varit borta och hästen typ känns finare än innan man åkte.

Super kul som sagt att komma igång direkt när man kommer hem även det nu i dessa tider nog kommer dröja ett tag innan det blir tävling igen. Men jag gillar ju att träna så då får vi se det som ett tillfälle att bli ännu bättre innan vi väl kommer ut.

Vi har det ju dessutom super lyxigt hemma så att kunna ställa upp hinder och rida öppen bana är ju något vi kan göra varje vecka om vi vill så allt kommer ju inte stanna av bara för att det just nu inte kommer vara så mycket tävlingar.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s