Tillbaka efter lite sjukstuga.

Ja förra veckan blev inte riktigt som tänkt om en säger då jag började veckan med att vara riktigt sjuk … och nej inte Corona ni kan vara lugna. Snarare att jag gick ner 15 kg för att inget ville stanna i kroppen om ni förstår vad en menar …

Så det var några dagar där utan ridning och lite klenfisigt hemma innan jag tog mig upp i sadeln igen. Men nu känner jag mig frisk och kry så det känns skönt!

Hästarna känns super pigga och glada så det är så härligt! Alla bockar och busar när tillfälle ges och jag får absolut hålla i mig!

Tyvärr har det ju varit lite väl kallt trots att vädret har varit absolut S T R Å L A N D E men det har tyvärr varit lite hårt i backen så vi har skrittat ute men hållit oss till snabba gångarter inne. Nu längtar man verkligen efter vår fantastiska utebana! Men den är körd och den har varit riktigt bra några dagar då och då. Så det är inte långt bort innan den är perfekt och fullt ridbar!

Alla hästarna har fått hålla sig till dressyrjobb den här veckan och jobba på sina olika hemläxor för att bli bättre och så kickar vi igång den här veckan med lite hoppning för Pontus vilket ska bli himla roligt.

Tyvärr är ju årets första fälttävlan inställda men på gott och ont tror jag att mina hästar behöver rastas lite innan dom, eller snarare jag, är redo för att komma ut på riktigt. Hoppas verkligen att Nilslund snart är ridbart så vi istället för att tävla kan hänga lite mer där och träna på riktigt ordentligt. För nu börjar det verkligen dra i den där terrängtarmen.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s