Kvällspill.

Så härligt med faktiskt varma kvällar, tro det eller ej och dessutom en ridbar ridbana. Kan det bli bättre? Knappt va.

Så pass bra att Liten hade lite väl svårt att sköta sig så fick lite snabbt där på slutet bestämma mig för att vara klar och sitta av och sen skritta av för hand, haha. Vad gör man inte för att slippa ramla av.

Alla mina hästar är verkligen så pigga just nu! Till och med Gullis bockade när jag fattade galopp här om dagen. Då förstår ni ju!

Igår blev det iallafall jogg för Liten och Gullis ute vilket var så härligt, jag på Liten och Cissi på Gullis. Svarta Faran fick skritta på maskin efter en super träning för Pontus i måndags. Shit va fin hon är!

Kvällen spenderades sen med rykt av alla hästarna, skrubba hovarna så dom blev ordentligt rena, bada Gullis svans, klippa Cindys man, slänga i en tvätt och fixa lite i sadelkammaren innan det var dags att natta hästarna.

Himla skönt att stöka av lite smått sådär när man har en sekund över. Det där är alltid en definition… Hade alltså typ två timmar på mig att rykta, pilla och fixa och trots det blir det fasen alltid tidsnöd på slutet och man hann inte med allt som var tänkt …

Cindy började bli lite väl vildvuxen…

Himla skönt dock att hinna med Cindys man för den har absolut stuckit lite väl mycket i ögonen ett tag … men nu känns den lite mer väl ordnad igen.

Hon fick typ en ny hals …

Hennes innetäcke kunde typ även stå för sig själv så det var himla skönt att hinna med en tvätt och byta täcke på henne. Det är ju lite lättare att hålla hästarna rena och blanka om dom har rena kläder på sig även om det för min del kräver en del tvätt för oj vad alla mina hästar sover gott om nätterna.

Har ni sett förresten att Ridely har en digital tävling i stilhoppning? Vi är lite sugna på att ställa upp banan hemma och vara med. Man får ju rida vilken höjd man vill från 30 cm och uppåt så mer eller mindre alla kan vara med. Super kul ju i dessa tider med en hel del inställda tävlingar och så. Dessutom en sån lyx att få bli stilbedömd av Annise! Hon är ju bara sååå bra! Har ni inte tränat för henne har ni verkligen missat något och borde helt klart ta chansen att bli bedömd av henne!

Får vår del just idag väntar dock trim för Rebecca vilket heller inte är fy skam! Snarare riktigt kul för vi har ju inte sets på en månad eftersom jag var i New stork sits hon var hos oss. Så det ska bli en rolig onsdagkväll helt klart!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s