Mycket ridning.

Den här veckan har inletts med full fart för hästarna och alla tre har fått kämpa på veckans tre inledande dagar på veckan. I måndags blev det ridhuset för hela högen och både Gullis och Cindy fick springa under Pelles vakande öga och guldstjärnan får nog ändå gå till Gullis 🌟

Gullis var verkligen riktigt taggad och kändes väldigt glad över att få träna. Han tränade ju även för Rebecca förra veckan och då stod han och piaffade på gången innan vi gick till ridhuset. Så han är väldigt på gång nu.

Han var väldigt het för Rebecca och lite satt kvar även nu men han var ett uns lättare att reglera och han gjorde träningen riktigt bra!

Cindy var absolut inte dålig utan hon kämpar också på väldigt bra och vi jobbar mycket på kvalitén i det vi gör. Att hon ska kröka sina bakben lite mer i galoppen, trava lite större, kunna variera sig i formen.

Även hon blev riktigt fin på slutet och kunde både trava och galoppera ett snäpp bättre. Så det är verkligen himla kul att träna just nu!

Liten fick avsluta med nattpasset i ridhuset, måndagen var verkligen en sån dag när jag kom först på hela dagen och åkte hem sist av alla på hela dagen. Men dom stalldagarna är ändå härliga. Jag kommer mig aldrig bli för gammal för att vara i stallet prick hela dagen.

Från tisdagen sen flyttade vi ut på utebanan och alla hästarna fick trimmas ute. Nu börjar det verkligen ge försmak av sommarkvällar. Hur kan man inte älska det? I onsdags var det ju typ 16 grader och en magiskt fin solnedgång. Då är det inte jätte svårt att få arbetsro och känna sig motiverad.

Bland det bästa med vår gigantiska utebana är ju att man även kan göra ganska ordentliga galoppjobb på den. Så både Gullis och Cindy har fått galoppera på en del och få komma loss i kroppen. Så himla skönt!

Och Liten har fått komma ut i skogen så inte fy skam det heller! Så vi har verkligen haft en riktig pang start på veckan så nu väntar lite skritt och vattenträning här i slutet och så hoppas vi nu på att det fina vädret håller i sig och att allt bara fortsätter vara så där magiskt härligt!

Jag menar hur kan man inte bli lycklig av det här?

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s