Out n about.

Härlig söndag i solen där tro det eller ej mina hästar fick även ha ett uns av nakenfis premiär. Liten och Cindy uppskattade det dock mer än Gullis såklart. Han är inte riktigt nakenfis hästen om en säger. Vi har dessutom redan (vet inte om det är redan?) ett helt gäng mygg så till och med Liten längtade lite in på eftermiddagen.

Alla hästarna fick dessutom komma ut på tur ute och det däremot uppskattades mer av Liten och Gullis än Cindy. Det är ju alltid med skräckblandad förtjusning som man rider ut på svarta faran. Lite som prästens lilla kråka skulle ut och åka, ingen hade han som körde … och en slank han hit, och än slank han dit och en slank han ner i diket!

Men bortsett från att man får hålla i sig på Cindy var det himla mysigt. Och härligt att komma ut och galoppera lite på Cindy och Gullis tillsammans. För Cissi var med i stallet till Gullis stora lycka får man nog ändå säga för han var så glad över att få ligga bakom Cindy och busa lite upp för backen på baksidan.

Själv får man ju tanken varje gång på Cindy – hur är det möjligt att hon är en fälttävlanshäst?

Och absolut klart att jag kan rida ut ännu mer än vad jag gör, det säger jag ingenting om! Men det är samma visa varje gång. Jag kan rida ut 4 dagar på rad och det är dom en chock för henne absolut varje gång. I det läget är hon lite som Doris i hitta Nemo alternativt ni vet den filmen 50 first dates.

Den här veckan väntar tandläkaren för hästarna och sedan är det även Rebecca träning. Ett uns av sug att åka på pay & cross till helgen också men det beror lite på vad tandis säger idag. Ni får gärna kalla mig feg men Cindy och hackamore känns livsfarligt. Cindy, hackamore och terrängbana känns som att jag redan innan kan beställa min egen begravning. Dessutom om man Inter ändrat i TR igen (för det händer ju) så får man inte rida något moment faktiskt i fälttävlan på hackamore.

Sen kommer Lasse tillbaka om två veckor så det ska bli så kul! Längtar redan. Även flirtat lite med Uffe så vi ska komma ut någon kväll på någon bana här runt omkring och bara rasta lite och öva lite. Man blir ju ett uns avis på skåningarna just nu som har så många fina öppna banor för tillfället. I helgen var det på Eketorp och det är ju ett uns att man minns tillbaka och längtar lite. Verkligen så fin och svår bana som Gullis sprang runt som ett rinnande vatten. Som han iofs gjort med typ alla banor i hela Sverige innan hovarna började spöka. Men lite nostalgisk blir man helt klart!

Vi börjar som sagt den här veckan med lite tandläkare så ser vi helt enkelt sen vart det barkar och vilket jobb hästarna har att göra. Gullis är ju fin att rida på hack, Cindy däremot … om hennes mun behöver vila så får det nog helt enkelt bli jobb utan ryttare några dagar. Liten ska inte kollas denna gång, Daniel gjorde henne i höstas så för henne tuffar träningen på som vanligt.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s