Är sommaren här?

Vilken vecka vi har haft! Som vädret har levererat. Det har verkligen varit som sommarkvällar och jag och Cissi unnade oss en 1,5 timmes tur ute i tisdags och sen fick Gullis komma ut på en långtur även igår.

Verkligen så himla härligt även om grusvägarna börjar bli ett uns hårda men vad gör det? Hästarna är ändå så lyckliga alla tre över att få komma ut på tur i soligt väder.

Och hon den där ryttarinnan på ryggen blir ju så lycklig när hon hittar en liten stock som ser ridbar ut så jag tror på något sätt att alla fick sina behov uppfyllda. Även Cindy som alltid är som prästens lilla kråka när man är ute och rider och ingen hade hon som körde.

I övrigt har veckan bjudit på varierad träning för hästarna med uteritter, ridning på var magiska utebana, longering, dressyrträning och vattenträning. och som alla vet är varierad träning den bästa träningen.

Denna vecka som kommer bjuder på både Pelle och Lasse-träning. Så tre av veckans sju dagar kommer jag ha ett vakande öga på mig så det kan ju knappt bli bättre! Det skulle vara att jag blev duktigare på att hoppa hemma då. Det är jag lite dålig på just nu faktiskt så det skulle jag behöva ta tag i. Man kan verkligen känna att jag saknar Stefan just nu.

Men ni vet ju känslan av att en vecka är alldeles för kort ibland. Hur ska man både hinna trimma, rida ut, vattenband, vila, hoppa, longera, markjobba och träna på sina hemläxor och svagheter. Och då trots att jag har dom absolut bästa förutsättningarna i världen med fina banor och alltid hinder framme så blir det just nu av någon anledning alltid det som blir lite lidande … måste verkligen bli bättre på min vardagshoppning igen och få den naturligt och komma inspirerande övningar att jobba med. Egentligen tycker jag ju att det är super kul. Men man skulle helt klart kunna tro att jag har blivit dressyrryttare på heltid 😉

Men så illa är det inte! Jag lovar!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s