Det magiska fortsätter.

Finns nog typ inga ord för hur Cindy levererade på helgens träning för Lasse. Får nypa mig i armen gång på gång. Tänk att jag för ett år sedan var så nöjd med henne när hon var helt sjövild på Nynäshamn och hoppade runt felfritt 80 och 90. Nu ett år senare, i hennes mått mätt, lugn som en filbunke och hoppar massvis med ** linjer utan att ens blinka.

Hon har V E R K L I G E N levererat i dagarna två och varit så magiskt fin. Fick för mig att jag skulle prova ett nytt bett denna gång då jag har haft lite samma problem med Liten att halsen blir ett uns för kort. Men hennes hals har blivit så mycket bättre sen jag bytte till ett baucher bett i terrängen. Så sagt och gjort, Cindy fick ta Litens träns vilket var ett vinnande koncept. Halsen blev typ dubbelt så lång.

Hon har verkligen ställts inför dom svåraste uppgifterna hon någonsin gjort denna helg och hon löste mer eller mindre allt med sån lätthet. Även om hon kunde vingla pyttelite första gången på en linje så var hon sedan spikrak när hon kom igen.

Hon hoppade verkligen med så stort självförtroende denna gång och hon ger en sån magisk känsla. Hon känns absolut som en toppklass häst. Hon har så mycket scope och hon är så smart. Sen att hon är lite vild och bänglig i allt annat får man nog bara ta, det är väl dom som blir bäst 😉

Bjuder på två lite kortare klipp denna gång som får sammanfatta våra två härliga dagar. Som även hann med att bjuda på samtliga av årets väder.

Längtar redan så mycket tills Lasse kommer nästa gång om en månad. Och innan dess är planen att vi iallafall ska hinna med en pay&cross för att se hur bra vi är när kommer ut helt själva på en bana.

Det är dagar som dessa allt slit med den här diamanten gör det värt det. Som vi har tragglat, som vi har stopphoppat, som vi har hoppstoppat och nu när allt börjar falla på plats kunde inget kännas lättare!

För att sammanfatta dagarna två får vi väl helt enkelt citera Lasse när hon kom på den **-spetsen första gången – Super! Wow!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s