När det nästan känns som vanligt igen.

Även Gullis fick vara med i helgen om än bara en dag men oj så kul! Jag måste erkänna att jag varit ett uns nervös efter en allt annat än spikrak säsong 2019. Så till en början var jag nog rätt nervös för hur det skulle kännas och jag var lite styv = Gullis var också lite styv.

Han speglar ju mig likt ingen annan och vi känner ju varandra mer än utan och innan så jag vet ju att jag måste rida så där avspänt och självklart för då är han avspänd och självklart. Är jag spänd och livrädd så är han spänd och livrädd.

Men när vi hade fått några språng i kroppen så började det sakta men säker kännas som hemma igen. Äntligen. En känsla jag har saknat så länge.

Så när vi hade blivit ett uns varma i kläderna kunde jag som förr sitta på lite lång tygel och Gullis bara letade linjer med öronen spikrakt framåt. Underbart.

Han kommer självklart att ta det väldigt lugnt och få återhämta sig mycket och inte pressas för mycket just nu utan enbart få lätta uppgifter att lösa.

Sen kan jag ju förstå att inte alla uppfattar **-linjer för enkelt såklart men för honom är ju en del av det som en promenad i parken.

Sen kommer han inte få hoppa jätte stora hinder på ett tag utan som sagt mest bara få leka runt och känna sig världsbäst igen.

Och att jag som sagt kan rida med lite mindre press och lite mer självklarhet igen. Press har aldrig varit en bra medicin i längden.

Försökte rädda foten från flaggan men den misslyckades som ni såg på videon.

Galet kul att vara tillbaka ute på terrängbanan med honom igen efter ett väldigt långt uppehåll. Och ännu roligare att kunna rida runt avspänt och bara lösa alla frågor vi ställdes inför på ett enkelt och självklart sätt.

För det går ju inte att komma ifrån hur mycket jag älskar honom och hur mycket han betyder för mig ❤️

Ps. För er nördiga kan ni på alla bilder se hur jämnt han hoppar av på båda bakbenen. Bara det är lycka i sig!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s