När man har lite olika uppfattning.

Igår hade vi Rebecca-träning igen och som alltid frågar hon hur det är med oss och mitt svar var att Gullis känns riktigt fin. Han har ju verkligen ett gäng dunder träningar i kroppen nu. Jag var till och med lite sugen på att plocka fram kandaret vilket jag också så till Rebecca men tur var väl att vi höll oss till träns, haha.

Alltså Gullis är verkligen fin just nu men … man kan säga att han absolut har hoppat terräng i söndags, skrittat, solat och vibrerat i måndags för att sedan jogga i tisdags. Så Rebeccas sammanfattning av oss inledningsvis var – det ser ut lite grann som om du kör motorcykel … Och det förstår ju alla inte var en helt positiv feed back så då kunde man ju känna att jag hade lugnat mig i mina vilda tankr om kandar och tagit tränset. För vi behövde en dag för att komma tillbaka och vara bra på detaljerna igen.

Så startsträckan var lite längre denna träning och min sits var lite mer som en fender på vänstersidan igen och högeraxeln satt strax under örat, om inte över örat … så ja när jag kom tillbaka i sadeln, fick ner axeln, fram överlivet och Gullis runt skänklarna. Ja då var vi bra!

Han är annars väldigt fin i kroppen och det känns som att han musklat sig säkert 100 kg. Jag tar kanske i för att jag är partisk men han har verkligen blivit fin! Ska se om vi kan få till att fota honom lite fint naken någon dag så ska ni få se.

Så ja tillbaka till grunderna på träningen, ordning och reda och hemläxan blev detaljerna. Det är ju i slutänden dom som gör hela skillnaden. Och jag har ju faktiskt varit väldigt duktig måste jag säga på dom nu ett tag. Men om ni minns så fick jag ont i en hälsena för drygt en månad sen så jag har bara gått sen dess. Sprang drygt en km bara i tisdags för första gången och ja det märks direkt även om man göra uppehåll för en bra sak så blir man svagare. Men nu har hälsenan både fått laser och vila så jag hoppas att jag snart är igång igen och därmed blir starkare igen.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s