Ute torsdag.

En sån där härlig sommarkväll igen och hästarna fick ridas ut på tur. Gullis och Cindy fick komma ut och road worka med trav och galopp på de lite hårda grusvägarna. Gullis har ju gått lite mer efter träningen medan Cindy faktiskt fått tre dagar med skritt och även solat och vibrat både söndag när vi kom hem och i måndags. Det har även Gullis, det är så extremt bra att vi har den möjligheten och kan ge hästarna den bästa eftervården efter hårdare träningar.

Så nu efter tre dagar lugnt var det dags att komma ut på tur. Cindys favorit syssla ni vet. Idag sa även Cissi – jag kanske skulle ha en go pro på mig så kan vi filma Cindy bakifrån så får alla se. Haha hon är verkligen överallt när man rider ut …

Apropå eftervård- hästarna schamponeras även in med en blandning av TIB Horse schampo och lini-schampo innan dom solar.

Men trots att Cindy absolut inte kan springa på ett rakt spår så var det en härlig och varm kväll och sommaren börjar verkligen smyga runt hörnet nu.

Liten fick också komma ut men hon fick hålla sig på galoppbanan. Hon kom inte ut förrän efter kl 20 så då får man hålla sig på hemmaplan. Men man ska verkligen inte klaga över det. Det finns så mycket tråkigare saker än en solnedgång, spegelblank sjö och en brun pigg liten glad häst.

Det är ju omöjligt att klaga på detta!

Så blev verkligen en tiopoängare till kväll även om jag inte hann smörja allt utan fick se mig besegrad av tiden. Vi stänger ju 21:30 så att hästarna får lugn och ro ordentligt och det är verkligen S Å bra men ibland blir helt klart att man rider eller ryktar lite för länge så det blir lite bråttom där precis på sluttampen.

Men ska vara i stallet heldagar hela helgen så då ska det fixas med sånt som kanske inte helt hunnits med under veckan. Även om jag absolut hunnit en del. Allt från träningen och så är tvättat och rent och undanplockat så det är egentligen bara gårdagens och dagens träns som ligger efter. Men ni vet ju – är allt on top så är det ro för själen.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s