Nytt i hinderparken.

Alltså nyp mig i armen. H U R fina är inte mina nya hinder?! Man skulle kunna tro att jag är världens mest bortskämda helt klart. Jag är så lyckligt lottad över att ha dom finaste människorna runt mig!

Cindy var ju verkligen magisk förra helgen på träningarna men vi stötte på ett uns av patrull på den sista smala tårtbiten. Så ingen biggie alls mer än att vi som sagt fick en liten miss i kommunikationen.

Så detta är ju något vi behöver träna på för att bli bättre och sedan över lag är det ju alltid bra att träna på smalhinder. Filippa har bra tårtbitsskärmar så jag tog en bild och vips mindre en en vecka senare så har jag två egna skärmar på ridbanan.

Man kan helt klart skratta sig lycklig för mindre ❤️

Inte nog med att jag fick två skärmar så fick jag även en grind och en hinderifyllnad. Så här ska vi öva vill jag lova! Dessutom kommer hinderparken hemma att målas om nu så den kommer ju bli så galet fin att man knappt kommer vilja åka hemifrån längre.

Redan från början har vi det ju väldigt bra hemma och nu blir det bara bättre och bättre. Som sagt det är svårt att inte skratta sig lycklig!

Ni ser ju att vi även sen tidigare också har björkbommar. Och sedan vet ni ju att vi har bank och grav också på banan och sedan några gravar längs galoppbanan. Så det här kan ju inte bli annat än bra. Och det värsta som händer är att det blir någon mer fälttävlansryttare i stallet efter det här när dom får mersmak 😉

Den ena skärmen är för övrigt lite bredare och den andra lite smalare så dom är inte helt identiska utan när vi prickar den första bra lägger vi på med nr 2 🙂

Men blev dom inte fina så säg! ❤️

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s