Instagram surfare.

Hoppade ju för ett tag sen hemma i ridhuset på Vild-Cindy och även om hon som alltid hoppar bra så är det inte alltid helt lätt att pricka och rida rakt om en säger.

Att rida jämna galoppsprång, rätt antal galoppsprång. Harmoniskt och med spänst. Kan låta jätte lätt och som en självklarhet men ja nej. Helt klart ett uns av svårt måste jag ändå säga.

Men klart om man bara ser en minut på instagram då kan man ju ändå tro att flera av bitarna ändå fungerar rätt så bra. Säger inte att det är fläckfritt men ändå helt okej, även om jag kommer lite nära någon gång, blir lite snabb med överlivet någon gång och landar i fel galopp någon gång. Så finns absolut saker och detaljer att bli bättre på men man behöver ändå inte skämmas.

Men sen har vi ju det här som även är verklighet och bakom kulisserna. När man inte rider på rätt antal, när man inte rider rakt, när man inte ens kommer fram till första bommen.

Det är det här som är livet med Cindy. Hon är lite som Doris i hitta Nemo. Lider ett uns av närminnesförlust. Glömmer lätt att vi har reklamskyltar på sargen. Blir markskydd för bommar. Glömmer bort att hon har hoppat en och samma linje 10 ggr tidigare osv.

Så även om hon har utvecklats enormt och jag är lycklig över henne varje dag så är det verkligen inte ens räkmacka att åka runt på henne utan det är snarare så att man aldrig vet vad som ska hända och hon bjuder alltid på spänning i vardagen.

Så även om jag också är en instagram surfare och inspireras av andra och ibland kan känna – fy fasiken va bra dom är! Vad lätt det ser ut! Så vet man ju att alla har en verklighet där bakom där man kämpar på med olika detaljer för att bli bättre och för att sen kunna visa upp det där mjuka, lätta och avspända. Som såklart alltid är målet. Lätthet, mjukhet och steglöshet är väl ändå det alla vill ha i slutänden?

Och även om Cindy ibland är min Vild-Cindy och svarta fara så kommer hon alltid att vara min miljon och Super-Cindy också 🖤

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s