25 🎉

TÀnk att den dÀr söta, vilda busen som nyss var 5 och fick mig helt knÀsvag idag fyller 25 Är! Helt galet!

I lördags styrde vi ut till ön för att for pre-födelsedag, Ă€ta morötter och mysa ❀

Förutom att han Àr lite lÄnghÄrig sÄ Àr han sig lik, lyssnar nÀr jag visslar, vill bara ha morötter och absolut inga Àpplen och helst av allt vill han bli kliad pÄ rumpa.

Han lever verkligen pensionĂ€rernas liv ute pĂ„ ön och kunde inte ha det bĂ€ttre. Är verkligen sĂ„ lycklig att jag och Elmer fĂ„r vara en del av Sara och Fridas paradis.

Efter kalaset som innehöll 3 kg morötter, sen var Elmer mÀtt. Och en pÄse Àpplen till hans hagkompisar sÄ passade vi pÄ att njuta lite mer av Torö och Ät middag pÄ Sjöboden.

Det Àr verkligen sÄ himla mysigt hÀr ute sÄ jag tror nog att Àven jag mÄste bli pensionÀr hÀr ute sen. Men innan dess fÄr det bli nÄgra mer vÀndor ut hit och mysa med Elmer, sÄ sugen pÄ att ge honom ett bad. Och Àta fler hÀrliga middagar hÀr ute och njuta av solnedgÄng, hav, bÀsta sÀllskapet och god mat.

Stort Grattis Elmer pĂ„ din dag! Helst vill jag att vi ska fria minst 25 födelsedagar till ❀

Om teamfors

Tjej pÄ 31 Är, jobbar till vardags som Finance Manager pÄ Spalt PR. I stallet stÄr 4 fÀlttÀlvanshÀstar pÄ olika nivÄ och tÀvlar allt frÄn 90-klass till internationell 2*-klass. TrÀnar och tÀvlar i första hand mina egna hÀstar men har dÄ och dÄ nÄgon hÀst i trÀning för vidareutbildning och tÀvling. Kommer hÀr att dela med mig av vad som hÀnder och sker i sÄ vÀl min vardagliga trÀning som pÄ tÀvlingsplatser runt om i landet!
Detta inlÀgg publicerades i Uncategorized. BokmÀrk permalÀnken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s