en vecka i maj.

Mitten av maj. Snart fasen mitten av 2020. Hur kan det gå så fort? Och jag har dessutom inte ridit en enda tävling. Hur galet? Men hästarna känns fina så det är kul! Vi har verkligen hunnit med att träna i lugn och ro så ur den synvinkeln har det ju varit jätte skönt!

Det här veckan har bjudit på varierat jobb för hästarna med Pelle-träning för Cindy i måndags som hon löste briljant. Hon går ju mer och mer under namnet SuperCindy just nu. Men det var skönt att få en avstämning. Jag har ju tränat Gullis lite mer nu ett tag för han är så H I M L A fin så just på dressyrfronten har hon kommit lite i skymundan så det var perfekt med en genomkörare för henne.

Gullis trimmades på utebanan och ja nej han känns bara jätte bra. Tänkte typ bara jogga men kunde lixom inte riktigt sluta rida så det blev en timme trim bara sådär. Tiden bara springer när han är sådär fin då kan man rida i en oändlighet.

Resten av veckan har sen faktiskt tillbringats på utebanan med hoppning och trim om varannat. Cissi har joggat Gullis tisdag och torsdag. Jag har hoppat Cindy samma dagar på våra nya hinder. Älskar dom. Så himla kul att kunna öva lite precision hemma. Och Cindy känns som om hon aldrig gjort något annat!

Och Liten har även hon trimmats ute i kvällssolen. Även om veckan inte bjudit på toppen väder och dunjackan helt klart avslöjar temperaturen så hade det varit väldigt fina kvällar.

Hunnit med att rida lite med Philippa och Annie också och det klagar man ju inte på. Jag försöker ju absolut omvandla båda till fälttävlansryttare 😉 så Philippa har till och med provat på att hoppa samma bana som Cindy hoppade i tisdags och det gjorde hon absolut med den äran! Så snart är hon där 😉

Helgen ska fyllas med stall så jag hoppas även solen tittar fram lite för då finns det inte jätte mycket mer att önska ❤️

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s