Tack vädret.

Alltså onsdag och torsdags. V I L K A kvällar vi har haft. Kanske inte dom absolut varmaste men oj vad solen ändå har levererat. Det här är verkligen min älsklings årstid. Alla kategorier. Det finns inget bättre än sommaren. Man vill lixom aldrig gå in på kvällarna.

Jag försöker rida ute så mycket som möjligt nu både på banan och i skogen. Är verkligen en utemänniska så. Älskar att rida ute. Det enda som typ är dåligt är väl att vi har en gigantisk utebana så ens preferenser försvinner lite. Allt känns ju trångt och litet när man jämför. Så ibland måste man påminna sig att svänga lite och begränsa sin yta så man inte svävar iväg för mycket.

Jag och Cissi har också passat på att rida ut långt och länge, igår fick hästarna komma ut på en 1,5 timmes tur i skogen. Så himla härligt. Vi har ju så långa grusvägar att bara ligga och rulla på så man kan mer eller mindre galoppera in i oändligheten.

Än mer när vi har så här härliga kvällar då vill man lixom aldrig vända hemåt. Även om det absolut är skräckblandad förtjusning för Cindy så inbillar jag mig ändå att hon tycker om att få komma ut och sträcka på kroppen och andas frisk luft.

Nu börjar det ju dessutom ryktas lite om att tävlingarna ska komma igång igen, dock är ju begränsningen med 50 personer bestående så ja vi får väl se hur det kommer att arta sig och vilka klubbar som kommer ha råd att hålla tävlingar. Men det är ju ändå bra att vara ute och galoppera hästarna mycket så man är förberedd oavsett vad som händer.

Nu börjar ju sommarvärmen smyga sig på så det ska bli riktigt härligt med helg! Det har också börjats köra ut dom nymålade hinderna och nya skärmar på banan så ska nog absolut försöka hinna hoppa någon häst. Banan blev verkligen S Å fin! Ska ta lite inspo bilder åt er sen och bjuda på så ni ska få se.

Det har fixat med det mesta, målats bommar och hinderstöd, byggts skärmar och ifyllnader, lackat om skollor och fixat och donat. När allt är klart sen kommer det verkligen vara en så H I M L A fin hinderpark. Det är verkligen så inspirerande att ha fint omkring sig och piffiga och tränings sugna människor. Det kan verkligen få vilken motivation som helst på topp!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s