Hon stavas S. U. P. E. R.

Hur beskriver man ens Cindy? Vart ska man ens börja? Även om hon kan börja passet med att vända för en bajskorv i gräset, ändå rimligt ingen vill ju trampa i bajs. För att sedan hoppa runt varenda svårighet hon än ställs inför. Hon är M. A. G. I.

Hon har verkligen levererat i helgen och gårdagen var grym! Jag som tyckte hon var bra förra Lasse-träningen. Den här var hon ännu bättre! Hennes utvecklingskurva går verkligen spikrakt uppåt just nu.

Hon kommer ju alltid vara lite som Doris i Hitta Nemo och alltid få en liten chock sådär när vi ska hoppa fram och ibland behöver hon bara trava över en liten stock några gång innan mer än närminnet finns på plats i hjärnan. Och när allt på plats igen är det verkligen bara att tuta och köra!

Hon ger verkligen en grym känsla och allt känns på något sätt så enkelt med henne. Förutom kanske att hon nu har fått världens största galopp! Jag som alltid behövt rida distanserna. Om jag rider dom nu så plockar jag plättlätt bort ett galoppsprång. Så nu måste jag mer bara hoppa in och njuta av färden. Vem kunde tro det att min ponny som för två år sen plättlätt gick två språng på 7,10 idag nästan kan få ett uns trångt på tre språng på 18 m ….

Ps. Varning för långt klipp men hon gjorde lixom hela träningen så himla bra så jag tänkte att jag helt enkelt visar er från första travstocken till sista supersvåra vattenkomplexet.

Är verkligen så lycklig över denna otroliga häst! Hon har verkligen varit värd allt slit, hon har gett mig och min ridning så mycket! Och jag är helt övertygad om att hon kommer ge mig så mycket upplevelser och erfarenheter. Resan har verkligen bara börjat och för oss hade Corona faktiskt inte kunnat komma lägligare om man nu får säga så. Att öva på stretch, rakhet och grundridning i oändlighet har verkligen gjort susen för oss!

Foto creden går som sig bör till vår hovfotograf Birgitta Englid. Verkligen lyxigt för oss att ha henne på backen när vi tränar. Vi har också verkligen blivit en så bra träningsgrupp jag, Anna, Filippa och Elin. Vi har ju hängt ihop för Lasse i många år nu men vi pratade verkligen om det i helgen hur kul det är att träna ihop och hur bra vår grupp funkar tillsammans. Vi alla fyra red verkligen super i helgen! Och hästarna var så fina! Sjukt kul och inspirerande! Man blir som man umgås!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s