Magiska midsommar.

Nu har det gått sådär jätte många dagar igen sen jag bloggade. Men ibland bara springer tiden utan att man hinner med. Men något man absolut har hunnit med är att fira midsommar.

Vi tog vårt pick och pack och åkte upp till stugan i Dalarna för fyra dagar i magiskt väder och härligt lugn. Jag jobbade och hade några möten på torsdagen först innan midsommar infann sig på riktigt. Verkligen perfekt att det enda som är modernt i stugan är Wi-Fi resten är verkligen som en sommar på landet ska vara.

Så fredag – söndag bjöd sen på sol, bad i så väl hav som nya badtunnan, god mat, härligt sällskap, båt, frisbee, hammock, fiske, grill och bara så där sjukt härliga dagar.

Även om man alltid saknar att rida, för det gör man väl?! Så är det också mysigt att ladda batterierna och dessutom göra det långt i från stan och all dess hets och ljud. Att vakna i en husvagn med öppet fönster till fågelkvitter är ändå rätt bra måste jag säga.

Nog för att jag har Flaten som närmsta granne hemma men det här är ändå snäppet bättre …

Hästarna då? Ja dom känns fina! Jag hann avsluta innan den lilla mini semestern med att rida Litens första träning sen i oktober! Förstår ni lyckan ❤️ dessutom med betyget av Rebecca att vi var bättre än innan! Så att ha det som grund inför midsommarfirandet kunde ju bara medför att det skulle bli om top! Cindy tränade också och även hon skötte sig finfint! Så just nu känns alla hästarna väldigt bra måste jag säga vilket är så kul! Tävlingarna har dessutom börjat smyga igång så sommaren tar verkligen fart på absolut bästa sätt!

Jag har ju faktiskt till och med hunnit med att tävla en gång nu men det kan ju faktiskt få ett eget inlägg sen. Det var sååå kul även om jag på slutet av banan jagade lite hinder och det är ju sen gammalt ett dåligt val av ridning. Men så skönt att vara igång nu kan det faktiskt b a r a bli bättre!

Och summan av midsommarhelgen – m a g i .

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s