Sista sommarhelgen?

Var det här sista helgen av värme? Det får vi verkligen inte hoppas även om det absolut nu verkligen behövs både regn och lite svalare grader. Men det går inte att komma ifrån att jag tycker om solen.

Har haft en mysig helg med långa dagar i stallet, i fredags lånade Philippa Gullis och drog iväg på tävling. Hon har ju typ ridit honom a en handfull gånger totalt och nu lite i onsdags och sen ett pass i torsdag. Men dom levererade en stabil ritt och red hem 66,45% och en tredjeplacering. Så himla duktiga!

Gullis passade dessutom på att bocka på framridningen så han verkar uppskatta att vara tillbaka ute på banan.

Resten av helgen bestod av vila och skritt för både honom och Cindy enligt plan. Båda har kämpat på hela veckan så dom var absolut värda att få en lite lugnare helg innan vi kör igång veckan där det som sagt väntar Lasse-träning. Dessutom fick hästarna igår komma ut i skogen igen och man kan säga att det var tre v. ä. l. d. i. g. t. lycka skogstroll som kom ut. Alla hade drygt en miljon myror i brallan och for som skållade råttor så dom verkade ju absolut inte trött av varken träningen eller värmen om en säger.

Liten fick däremot ett pass på lördagen och fick jobba på lite småhinder. Just nu känns det kanske som om jag är gladare än henne och hon är inte så jätte imponerad över att hoppa en dryga 70 cm. Medan jag är överglad att vi faktiskt hoppar. Och hon är ju precis som Liten är – plättlätt att rida på hinder och alldeles alldeles underbar ❤️

Har faktiskt i lite smyg tänkt ut en tävling vilket känns smått overkligt och också helt fantastiskt. Långt kvar såklart men det ger mig ändå fjärilar i magen!

Så ja kanske lite tjatigt men hästarna är fina, jag älskar sommaren och snart är det dags för fälttävlan. Kan det bli bättre?

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s