Mellan skurarna.

Vi lyckades verkligen pricka in och rida mellan regnskurarna nu på senaste Lasse-träningen vilket bara det känns som en bedrift med tanke på hur mycket det regnar nu för tiden. Och det gör ju att man är ett uns glad över att man inte red tävlingen på Nynäs i helgen och även om det tar emot att säga det så är det lite skönt att inte vara i Falsterbo också. nu får gärna sommaren återvända känner man.

Men om vi ska återgå till träningen så var båda hästarna så bra! Vi red banhoppning första dagen som sist för att sedan gå ut i terrängen dag två. Och hästarna levererade verkligen fyra riktigt bra pass.

Gullis har ju fortfarande en bit kvar till sin storform men det känns bättre och bättre för varje träning så det är verkligen så kul! Så även om vi börjar om lite så är det väldigt kul att han känns så glad och det ska bli riktigt kul att komma ut och tävla igen efter nästan ett års uppehåll.

Cindy däremot var riktigt bitsk första dagen och tröck lite mot skänkeln, gnisslade tänder och lite som en morrhoppa. Men oj så hon hoppar däremot. Bjuder på hennes Doris mode som hon börjar sina träningar med, ett uns förvirring och väldigt vingligt. Men så fort det släpper så är det lättare än lättast att bara styra runt henne. Galoppen har blivit så stor så hon plockar även bort galoppsprång som om det vore en självklarhet och det känns som om det var byggt för den distansen. Hennes utveckling har verkligen gått i raketfart.

Dag nummer två spenderades sen som sagt på terrängbanan och hästarna var så fina! Gullis börjar verkligen komma tillbaka och det känns väldigt lätt. Fortfarande gör vi ju absolut en hel del lätta saker men vi ökar på lite hela tiden och han gör det verkligen med lätthet. Det är så kul och jag ser fram emot första tävlingen om två veckor. Så himla perfekt att det blir årsdebut på Åby just nu när vi varit där och tränat så mycket.

Cindy vill ju alltid ha lite med spänning i livet så hon började dag nr 2 med att hoppa fram så in i helvete så i språng nr 3 rök en framsko … det har ju aldrig hänt innan men som tur var var Mathias med på just den här träningen. Han är ju typ aldrig med annars. Så han fick snällt ställa upp som tillfällig hovslagare så vi sedan kunde fortsätta träningen.

Cindy kom tillbaka starkare än någonsin kunde man känna efter den lilla fadäsen med skon och levererade sedan ännu en magisk terrängträning. F Y F A N va hon är bra! Hon är helt magiskt och allt känns så jädrans plättlätt med henne. Kan inte bli lyckligare ❤️

Man kan inte klappa på henne för många gånger.

Hon ska också gå Åby som första start i år vilket känns helt rätt och det ska verkligen bli galet kul och se hur hon känns när hon kommer ut i skarpt läge. För som sagt på träning känns hon oslagbar!

Så ännu en gång har vi haft två super dagar för Lasse. Det bästa med Corona är verkligen att Lasse har kunnat vara här så mycket. Det har jätte min ridning så mycket och både jag och hästarna känner oss starka i ridningen så nu vill vi verkligen bara bli ännu ännu bättre!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s