Sommarhoppet hos PW. Equestrian

Vi har ju även hunnit med att rida årets första tävling här för några veckor sedan som gick av stapeln hemma hos Pontus Westergren. Den som fick äran att följa med dit var Cindy och hon skötte sig verkligen som en stjärna!

Jag och Philippa åkte själva med Cindy och Vizzy och Cindy för verkligen bra betyg i gott uppförande när det kommer till mer eller mindre allt. Jag kunde göra i ordning henne själv, sitta up själv och göra i ordning henne efteråt själv också. Det här kanske låter som en självklarhet för alla andra men Cindy har varit lite som en humla i en plastpåse på tävling och viftat med alla sina ben och ibland även tänder så det har verkligen inte varit helt lätt alltid. Men nu som sagt så skötsam!

Jag red en 110-klass och Cindy känns egentligen så himla fin. Jag kanske däremot levererade en något ojämn ritt så tappade konceptet lite på slutet. Hon tittade till på näst sista hindret och jag jaga rent utsagt efter sista hindret så dom två bommarna föll. Lite tråkigt såklart på en så fin häst och lite onödig ridning av mig men jag får väl skylla på er uns av ringrostighet och ett uns av övertändning så här årets första starta.

Men verkligen så kul att vara igång! Nu kan det ju faktiskt bara bli bättre härifrån. Lite mer träning och lite mer is i magen hos piloten så ska det nog bli ordning och reda på det här också!

Ps. Notera att Cindy till och med blev klassad som t-shirt säker och jag red i skjorta för första gången på henne 😉

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s