Hemma igen.

Förra veckan spenderades på annan ort och trots att vädret kanske inte visade sig från sin absolut bästa sida så hade vi en härlig vecka som bjöd på kalas, altanbygge i Dalarna, lite trädgårdsfix och en mysig dag på Kolmården. Har inte varit där sen jag var drygt tre äpplen hög så det var helt klart en rolig dag.

Cissi har varit en stjärna hemma och joggat hästarna under hela veckan som jag var borta så när jag kom hem i måndags var det bara för mig att hoppa upp och börja trimma inför helgens tävlingar. Super lyxigt att jag får sån bra hjälp när jag är borta ❤️

Gullis har varit super pigg och glad och bjöd på lätt markarbete i måndags för att följa upp med lite hoppning för Uffe i tisdags. Han känns som sagt jätte pigg och glad och nu ska Pelle hjälpa mig torsdag och fredag så hoppas vi på att han är i strålande form till helgen.

Cindy blev tyvärr lite öm i fötterna efter skoningen förra veckan så hon har haft lugnare dagar och fått lite extra kärlek så får vi hålla tummarna för att hon snart är tillbaka igen. Joggade lite lätt igår efter att både Kalle och Fredrik klämt lite på henne och då kändes hon fin men vi ska inte ropa hej för tidigt. Tråkigt såklart och jag hoppas verkligen att hon snarast ska vara igång igen för hennes skull såklart ❤️

Liten har fått lite varierad träning så här i början på veckan och känts väldigt fin vilket hon toppade med en pangträning för Rebecca. Jag har ju ridit henne nu tre träningar i rad för Rebecca faktiskt nu när hon har börjat komma igång igen på ruskigt och hon blir verkligen bara finare och finare.

Igår konstaterade jag att jag måste börja träna mig själv på allvar. Liten har fått en så himla bra trav att jag inte kan sitta på henne längre. Det är helt sjukt när hon svingar på genom kroppen känner jag mig som fladdrande disktrasa i sadeln. Skämmelskudde på det. Och helt klart en väckarklocka. Man får inte vara svagare än sin häst så är det bara att öka på sin egen träning och kroppskontroll.

Men så kul att hon bara känns finare och finare för varje träning som går. Fortsätter det i den här takten kan hösten bli riktigt rolig!

Som sagt till helgen väntar årets första fälttävlan vilket ska bli magiskt kul! Dessutom på härliga Åby där vi har tränat hela våren så det känns som att vi har bra förutsättningar för att kunna göra en fin säsongsdebut.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s