Den som väntar på något gott.

Självklart var det ju så himla synd att missa Åby med Cindy men oj vilken årsdebut hon slog till med på Stockholm. Jävlar i havet vad den här hästen är bra!

Hon slog till med en absolut strålande dressyr som belönades där efter med 73,9% och nog ett av dom bästa omdömen jag har fått!

Tyvärr föll sen en bom i hoppningen, det är ju lite ovanligt för Cindy men hon var ett uns mer spänd än vad hon brukar vara. Banan inne på Ryttarstadion är ju lite arena känsla, stor och med mycket intryck så det var en hel del hästar som var lite spända. Men i övrigt är jag väldigt nöjd med henne. Hon ger ju en magisk känsla.

Och detta la oss på en 3:e plats inför söndagens terräng så ändå väldigt bra utgångsläge.

Söndagen avslutade hon sedan på top! En så himla himla fin terräng! Tyvärr lite väl snabb, låg bra på minuterna 1 och 2 men sen löpte hon väldigt väl på minut 3 så vi kom i mål 18 sekunder för fort vilket tyvärr var 3 sekunder för mycket som kostade oss 2:a platsen. Och ja jag hade klocka. Och ja jag slog av på tempot. Men nej vi klarade ändå inte riktigt att pricka tiden. Men trots detta fick vi nu äntligen vår första placering i 100-klass och en röd rosett hem.

Hon gjorde verkligen en så himla bra tävling! Vi kan fortfarande förbättra oss på vissa saker så det här om något känns mer än lovande inför framtiden!

Det är såna här dagar som hon är värd allt slit i världen. För hon har varit allt annat än lätt och är fortfarande. Hon tillbringade ju bland annat fredagen med att springa med huvudet rakt upp i vädret och yla som en drake innan jag till slut gav upp och gick in i ridhuset för att kunna rida ett uns iallafall som uppladdning för inför tävlingen. Så Cindy kommer alltid att vara Cindy så är det ju.

Så otroligt nöjd helt enkelt med denna årsdebut och även om det inte är så många tävlingar kvar i år så ska det bli helt galet kul och jag längtar redan till nästa start! Hon och Gullis ska få åka upp till landet om två veckor för lite mys och samtidigt starta Hofors vilket ska bli jätte kul!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s