Härliga träningar.

Hästarna är ju verkligen så fina just nu vilket är så kul! Vi har tränat mycket terräng i år och det har varit väldigt givande både för mig och hästarna att få många träningsrundor och hinder i kroppen. Och alla tre hästarna känns som stjärnor.

För några veckor sedan var Liten iväg till Åby för att gå lite hinder innan hennes årsdebut på Muskö för två veckor sedan. Och hon var verkligen så himla himla fin på den träningen. Det var som om hon inte varit borta en dag från terrängbanan.

Hon hoppade verkligen allt med lätthet och briljerade runt på det jag styrde på. Red absolut inga gigantiska hinder eller så men hon gjorde bland annat vattnet och coffin lekande lätt.

Superkul helt enkelt! Och längtar absolut till fler träningar med henne! Hennes nästa tävling blir ju på Botkyrka om tre veckor där tanken är att hon ska få gå en 100-klass. Känner mig riktigt taggad! Dock absolut sugen på att komma dit och träna lite innan vi får se hur det går med det. Vi försökte få till en träning precis i början på sommaren men det gick inte vägen så vi får hoppas på bättre lycka den här gången helt enkelt!

Gullis och Cindy fick även äran att åka till Strömsholm innan vi åkte och red tävlingen i Hofors. Tusen, tusen tack Sandra som ordnade detta. Hästarna var superfina där även om Cindy behövde lite tid på sig att spänna av. Hon var lite väl mycket Doris i början så fick lägga väldigt mycket tid på att hoppa små stockar och få henne avspänd.

Men när hon väl spände av var hon hur bra som helst! Och gjorde allt med lätthet och säkerhet. Vet att jag tjatar men utvecklingen på den hästen är enorm! Hon blir verkligen bara bättre och bättre för varje dag som går! Mitt lyckopiller ❤️ eller såklart alla mina hästar är lyckopiller men ni vet när mycket slit och tålamod börjar ge resultat då är det verkligen extra kul att ha häst!

Gullis börjar verkligen kännas som hemma igen! Jag kan hitta lite störta lägen på honom och han bjuder och tar av. Är väldigt säker mellan flaggorna och det börjar kännas sådär lätt igen som det bara kan kännas på honom! Så otroligt kul att faktiskt sakta börja hitta tillbaka även om jag självklart absolut inte kommer pressa honom. Jag är inte orolig så. Han kan A L L T det gäller bara att vi blir vi igen sen vet jag att han går genom eld för mig.

Men det var en riktigt bra träning på Strömsholm för honom även om vi sen stötte på lite fadäser i Hofors så var det mer mina misstag än hans om man säger.

Men jag är absolut sugen på att få till en till träning på Strömsholm om det är möjligt! Var riktigt bra för hästarna och super kul för mig!

I övrigt annars så hoppas jag ju mest att Stefan snart ska komma så vi kan öva ordentligt med banhoppning. För det om något behövs verkligen!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s