Skånedagar.

Innan tävlingen i Gärds hann jag och brudarna med en turné ner till Skåne i dagarna två för att få träna tillsammans med Malin och Stina. Så himla roligt och galet motiverade!

För er som eventuellt skulle ha missat så är det ju Malin som har fött upp Cindy, så jag har ju sett Cindy sen hon föddes och jag och Malin har tränat tillsammans sen tiden i Mellantruppen.

Och Stina pluggar just nu på flyinge och gör sin praktik hos Malin så det kan ju knappt bli bättre faktiskt! Så då passade jag på som sagt att åka ner och få massa bra tips och ridning från Malin.

Hästarna var verkligen så himla fina och det var så himla kul att vara nere i Skåne igen för träning! Förr åkte ju jag och Mathias ner minst en gång om året och tränade och med Mellantruppen så tränade vi också mycket nere i Skåne. Men nu har det varit alldeles för länge sen vi var nere så det var verkligen så himla kul och gav så mycket mersmak.

Känner också att vi hade sån himla tur som hann ner och träna innan det blev hårdare restriktioner igen. För även om man fortfarande är galet sugen på att träna och utvecklas så tycker iallafall jag att man kan vara ett uns sparsam med åkandet när läger är som läget är och de allmänna råden är att stanna hemma. Det känns ju lite som att många bäckar små kommer gynna oss till slut om alla bara tänker en gång extra.

Men som sagt galet kul och hästarna var så himla himla fina och vi fick med oss så mycket bra att öva på hem. Är riktigt taggad på att komma ner riktigt nästa vår och komma ut i ottan på terrängbanan.

Och skulle vintern bli extremt mild och Corona lugnar sig så kanske vi hinner ner något mer annars hoppas jag att Botkyrka eller runsten kanske har framme lite grushinder som man med lite tur kan få komma och öva på innan årets slut.

Men det är tur iallafall att Lasse börjat komma upp till oss igen nu efter säsongen, vi har ju haft sån tur att han varit här så mycket i år. Det har verkligen varit ovärdeligt för min terrängridning av hästarna om vi nu ska se något gott med situationen eftersom då Lasse haft lite mer tid för oss.

Man får nypa sig i armen när man har så fina hästar som jag har! Så galet tacksam över dom!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s