Alltid är det något.

Ja fasen är det inte det ena så är det det andra. För dryga veckan sedan fick jag verkligen så akut jävla tandvärk från helvetet. Försökte ju som ni vet lösa det med någon form av hemmafix men fick se mig besegrad.

Jag har rätt ytliga tandpulpur, det är sen gammalt för att inte säga födseln så det var ju inget nytt. Men nu som en blixt från klar jävla himmel har jag fått akut pulpit. Grattis till mig. Eller ja jag bet sönder en tand för typ 1,5 år sen eller så ska väl erkännas och där litade jag glatt på typ alla Emil i Lönneberga historier man hör om att min tand gick sönder för 15 år sen och aldrig haft problem. Perfekt för en sån som mig eftersom jag dessutom är paniskt rädd för tandläkare. Traumatiskt att växa upp med en för liten käke och avlägsnande av 8 tänder om en säger.

Men ja nej nu var det bara glatt att ta sig till tandläkaren och jag i min enkla enfald kände ju att nej men dra bara ut skiten så är jag glad. Att dra ut tänder kan jag ju sen innan som ni fattar.

Men ja nej gick absolut inte om en säger. Pulpan är så ledsen att den inte går att bedöva så nu har man borrat in en permanent bedövning för stunden. Tanden har också tre rötter så detta har krävt röntgen vid två olika tillfällen och nu ska remiss gå iväg till kirurg för att tanden nu ska opereras bort.

Så ja det här blev ju världens största grej såklart eftersom jag då hatar allt som har med tandläkare att göra. Så denna vecka har blivit ett uns mer lugnare för hästarna än planerat för jag har mest gått på smärtlindring skulle man kunna säga ….

Men snart är väl skiten väck så vi kan återgå till normalt arbete igen utan den värsta smärta ni kan tänka er.

Som sagt alltid är det något … men det är också alltid någon som har det värre 😉

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s