Apropå tandläkaren.

Allt efter säsong fix är ju igång hos var och varannan just nu och det är ju inget undantag hos oss. Så vi har haft Daniel ute för ett tag sedan och han gick då igenom alla hästarnas tänder.

Så skönt att få det gjort och både Gullis och Cindy har ju lite överbett, eller ja att säga att Gullis har lite överbett är kanske att ta i åt det snåla hållet men ja båda dom två behöver fixas ca var 6:e månad. Så det var perfekt att få det gjort nu och sedan kör vi innan säsongen igen nästa år.

Liten hade slitit lite snett på sina tänder och han kunde se att hon varit lite stark att rida så hon var ett uns sne i hela käken eller vad jag ska säga. Inget farligt så, hör ju att det kanske låter jätte hemskt men nej absolut inte! Men skönt att få det fixat och bra att tänka på det för mig. Och just nu tränar vi ju sjukt mycket självbärighet i vår vinterträning så med lite tur kommer allt hänga ihop och Daniel kommer se en förändring till våren.

Något annat sånt där vinterfix är fasen att jag snart måste klippa hästarna igen. Helt galet! Både Annie och Christin i stallet har hunnit med att klippa två gånger och snart är det min tur. Liten och Gullis klipptes ju innan Gärds så alltså typ 4 veckor sen men nej nu är dom som små söta nallebjörnar igen så snart får det bli klipp av dom. Kanske får det bli en söndagssyssla. Men jäklarna va många gånger man kommer behöva klippa den här vintern om man ska behöva klippa en gång i månaden. För i alla fall mina hästar blir svettiga när jag rider och det går inte att komma ifrån att det är lite opraktiskt vintertid att dom blir för svettiga. Älskar vädret just nu att det är så varmt, så får man kanske inte säga för alla klimatmedvetna. Men det är ju helt klart lite lurigt för det medför ju svettiga träningspass. Som sagt alltid är det något 😉 men jag klipper så mycket hellre en gång extra och har en mild vinter. Än snöstorm och driv is.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s