Nakenfis påbörjad.

Då har jag börjat ta ta lite i to do listen så igår blev det en dejt med klippmaskinen och Gullis nakenfistid är påbörjad.

Hann inte riktigt med hela då jag både var ett uns sen i stallet och batteriet i klippmaskinen tog slut en stund.

Men väldigt skönt att bara faktiskt ha lite på benen kvar och lite under magen också. Gullis har ju en faiblesse för att lägga sig lite i någon form av magplask rakt ner i boxen och det gynnar inte alltid renligheten av hans mage. Så den måste saneras lite mer innan det går att få till ett bra resultat.

Men han hade verkligen blivit så långhårig så det var så på tiden att få det gjort för att kunna fortsätta träna honom utan att behöva spola honom efter varje pass.

Lite ränder blir det ju tyvärr eller iallafall när jag klipper, för jag är så långt ifrån ett klipp proffs man kan komma. Men självklart så kommer jag att rätta till varje gång kaggar av honom täcket för att komma så nära perfektion jag kan komma.

Men som sagt otroligt skönt att en häst nu nästan är klar så blir nästa projekt Liten sen för hon är som sagt också otroligt fluffig. Och det går inte att komma ifrån att nyklippta hästar är härligt för vad man än ska göra, rida, träna, rykta och sköta. Svarta Faran får vi se, kan vara så att året 2020 är just året som blir hennes första klippning. Men den som lever får se det helt enkelt.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s