Nu är den borta.

Ja igår blev det lite uns akut så att tanden åkte ut. Var på koll i torsdags em av den och då bestämdes det att fredag 7:40 skulle den ut.

Lite mör, lite svullen, lite ont. Känner mig lite som en tandlös uteliggare och låter lite full när jag pratar … men otroligt skönt att vara av med den.

Den fick plockas ut i tre delar men det var verkligen en proffsig akut tandläkare som var klar på loppet om 20 min efter en prognos på typ timmar … så jag bara bugar och bockar.

Men detta har ju medför att hästarna faktiskt har haft två respektive tre dagars vila nu när jag varit lite klen. Men dom verkar absolut inte dö av det. Liten har fått sola, vibra, vila och skritta. Cindy har vilat och skrittat. Och Gullis har fått bli klippt, vilat och joggat. Han är ju den snällaste i världens så idag fick han bära runt mig lite snällt efter en dags ridförbud av tandläkaren.

Imorgon ska jag dock unna mig en härlig dag i stallet med massa fix och mys. Packa undan lite tunna täcken, packa upp lite tjockare som jag tagit med hemifrån, smörja, rykta, kanske slänga i en tvättmaskin, rida och pyssla. Så det ser jag verkligen fram emot, hoppas dock att vädret bestämmer sig för att vara bättre än i dag för du tusan va blöt jag har varit.

Nu har jag unnat mig ett bad, är inte badkar ändå livet kall, innan det blir lite tvhäng och soffmys, några värktabletter och förhoppningsvis så sover jag gott sen. Har ju absolut sovit dåligt i två veckor nu med min härliga tand så det kan ju inte bli annat än bättre från nu! Och förhoppningsvis så kommer sakta men säkert min liknelse med skriet blandat med döden återgå till en något normal människa. Eller som mammas kommentar igår när hon tog hem mig från tandläkaren – Det är tur att jag vet att du har varit hos tandläkaren annars hade jag trott att du hade fått en stroke. Jo man tackar ja! När utseendet är till ens fördel ….

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s