Bumbibjörn.

Då har även Liten fått ny frisyr för i år gång nr två. Men det känns verkligen som om alla klipper som galningar i år. Fattar inte hur mycket päls dom kan sätta. Trots att detta som sagt var gång nr 2 så kunde man absolut göra en hel shetlandsponny av all päls som kom av.

Så nu hoppas jag att det håller sig ett litet tag iallafall och att man kanske inte behöver klippa förens nästa år med lite tur … det är ju dock vad man bestämmer sig för att göra med Cindy. Hon är ju ändå så länge oklippt och frågan är ju hur länge det kan förbli så … För säga vad man vill men om dom blir jätte svettiga så är det faktiskt ett uns av opraktiskt vintertid.

Men Cindy är ju faktiskt aldrig klippt i hela sitt liv så lite oklart om hon tycker att det är en praktisk lösning och om det medför en sjövildhet utan dess like. Det får vi helt enkelt vänta med att se lite.

Men himla skönt som sagt att två av hästarna har fått kortare frisyrer så vi kan kämpa på ordentligt med vår vinterträning.

Vi har som sagt passat på att njuta av att november bjudit på mildgrader och ridit en del ute och annars har vi trimmar på med formen, stretchen och pricksäkerheten på bommar. Har absolut blivit skyldig Madde och Fredrik en fika efter att ha trampat på en mjuk bom men det är det helt klart värt när man får ha så roligt och givande träningssällskap som dom.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s