Vila gör alltid gott.

Då har Cindy fått komma igång så mycket att hon har gått sin första träning efter vilan och 5 veckor utan träning för tränare. Självklart har vi ju trimmat igång och tränar hemma men det blir ju alltid det där lilla extra som man behöver när man har ett par till ögon på sig när man tränar. Och man tränar ju på att både visa vad man har tränat på hemma och för att få mer verktyg att bli ännu bättre i sin hemmaridning så att man hela tiden kommer lite starkare och lite bättre till varje träning.

Jag tycker helt klart att Cindy känns starkare efter den här vilan och att många saker har fallit på plats. Tycker kanske att hon saknar lite stretch och följsamhet i stretchen och att det jobbet var lite bättre innan vilan. Men det är jag inte så orolig för att det snart är tillbaka och då har jag en känsla av att jag även kommer ha ännu en växel i henne.

Men även Rebecca håller med och tror att vilan gjorde henne gott och att hon skötte sig väldigt fint på träningen. Jag är också supernöjd med hur hon jobbade och hur hon känns.

Tycker att hon gör jätte mycket bättre galoppfattningar, hon känns stark i kroppen och som att hon sitter ihop lite mer och orkar bära lite mer. Riktigt kul!

Och stretchen kommer ju! På slutet av träningen gjorde hon det super bra igen, det är bara att jag skulle vilja hitta dit lite tidigare i passet för att till slut en vacker dag ha detta jobb på plats redan i uppvärmningen. Men än så länge är Cindy fortfarande alldeles för mycket Doris när man värmer henne för att hon ska vara 100% avspänd och flexig från start.

Men jag gjorde ju en liten video här förra veckan när jag och Cindy firade tre år som hon och jag även om jag köpte henne ett uns senare mot första gången jag red henne. Där hon absolut höll på att tappa mig redan då men det avskräckte tydligen inte mig och får jag säga det själv nu så är jag så glad för det för hon är typ lin perfect match.

Men för att knyta ihop säcken om träningen, ser man den videon, som finns på min instagram, så känns det faktiskt inte helt omöjligt att Cindy skulle kunna bli 100% flexig från start. Det kanske kräver något år till men utveckligen både hon och jag har gjort dessa tre år tillsammans har verkligen varit enorm! Så även om jag tjatar ibland så ser jag verkligen fram emot framtiden tillsammans med henne!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s