Den tiden på året.

Mitten av december närmar sig och så gör alla boksluten också … Då just nu känns det som att det är mer jobb än stall på schemat tyvärr … men det är tur att dom står på det bästa av ställen och att Cissi och Anndao står ut med så väl mig som hästarna och hjälper till i massor just nu och rider dom.

Jag hoppas att jag snart ser ljuset i tunneln för just nu längtar jag mer än någonsin att bara få rida 3 hästar om dagen och få trimma på detaljer och lägga allt fokus på att sätta upp mål och drömmål för 2021.

När man dessutom plöjer ett gäng med hästpoddar blir man ju än mer sugen på att hänga i stallet.

Har även fått lite hjälp av Annie så Cindy har fått hoppa lite lätt efter vilan och även där känner man att vilan har gjort gott och hon känns faktiskt än så länge lite mindre Doris än innan vilket känns både lite chockartat och väldigt kul.

Så hon har fått jobba lite studs och en liten serie och bara lågt än så länge såklart. Men som sagt hon har gjort det väldigt lätt och väldigt avspänt så det har varit kul! Jag red bra när det var pyttelågt, när det sen blev a 15 cm högre så red jag lite sämre för en liten stund men snäppte upp mig och red ändå bra till slut. Studsen gjorde vi i dagarna två och hon var riktigt bra båda gångerna så det är tur att hästarna ger en så mycket energi nu när detta gråa mörker mer eller mindre äter upp en …

Liten har också fått jobba lite studs, tycker kanske att hon hoppade lite lite snett om man ska vara petig och det ska man ju göra men annars gör hon det bra. Vi jobbar ju hela tiden på med den där halsen oavsett vad man gör. Så just nu är det omställningens tid för henne så hoppar just nu inte högt med henne heller utan det är bara pyttehinder och grunder.

Men till nästa helg kommer Lasse upp och trimmar oss så det ska bli super kul! Så får vi se om han tycker att vi har gjort ett bra jobb nu under förvintern och att han är nöjd med vår utveckling och så får vi se vad han gör oss för läxa att bita i nu under vintern. Vi har tre tillfällen inbokade för Lasse nu under december, januari och februari så det ska bli riktigt kul!

Men just nu hoppas jag framförallt på att få alla bokslut klara så att jag kan unna mig ordentligt med hästtid och bara få massor med tid till att trimma, rykta och mysa. Och skämma bort dom med en och annan morot också ❤️

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s