Långa dagar på kontoret.

Igår blev en sån där mördardag på kontoret när jag lämnade stan efter 21 på kvällen … då är det verkligen tur att Cissi finns och att det snart är jullov! Eller ja som ekonom är man väl aldrig ledig egentligen men man kan skala ner och bara jobba någon timme då och då för att hålla lite koll och se till att allt är i ordning för bokslutet.

Men Cissi tog som sagt stallet så det var skönt ❤️ Så Gullis fick busa i ridhuset medan brudarna fick en lugnare dag på maskinen innan helgens träning. Som jag tjatar om den här träningen men som jag är taggad! Ska verkligen bli så kul! Och jag tycker att hästarna har känts fina även om man såklart alltid har mer att önska och vill bli bättre på.

Så längtar helt klart till ikväll när jag ska få trimma vidare och packa påsen inför helgen. Det var verkligen så länge sen man packade påsen. Vi har ju varit hemma på Sjöbacka sen tävlingen i Gärds så man kommer nästan känna sig lite ringrostig i sin packpåse.

Men finns det något roligare än att göra hästarna lite extra fina, ta fram sina lite finare skydd, lite finare täcken, matcha sitt schabrak med sina kläder och bara vara så där lite extra ordning och reda. Det är verkligen så härligt! Kanske är jag knäpp men det står jag för 😉

Det är lite som att ha ordning bland sina borstar. Det är också något som är så härligt! Jag gav borstarna ett julbad med vircon här i helgen som var och det är så härligt med rena borstar. För er som aldrig tvättat era borstar – prova det! Det ger verkligen en känsla av nyköpta när man borstar med dom efter och känslan känns absolut som om hästarna blir ännu lite renare. Hur härligt?

Ja jag vet jag har ett gäng borstar och ni som hängt här ett tag vet ju hur mycket jag tjatar om mina borstar men ja nej jag gillar verkligen att borsta. Så är det bara.

Och förutom magic brush och min hårda rosa borste så kommer mina borstar från William Leistner. Så ska du önska dig en borste i julklapp är det här mitt tips.

Slut tjatat om detta nu men som om jag var 8 år och skötare på Kulan igen så längtar jag till kvällen för bara mys med hästarna, rykt, smörj, pack och fix. Helt klart min typ av fredagsmys.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s