Ett bra år.

Känns som om jag tjatar lite om att jag är nöjd med mitt och hästarnas lite udda tävlingsår i år. Alla har ju såklart haft lite udda tävlingsår men väldigt tacksam för att mina hästar har känts så fina och levererat så väl. Blev lite nyfiken på hur väl vi har presterat tillsammans och det visade sig att vi i år ridit hem flest poäng av SFKs seniorer.

Så det känns ju otroligt kul, ännu roligare att kunna leverera på en hög nivå när man dessutom efter oändligt många år tillsammans med fantastiska Katrineholms Ryttarförening nu rider för en ny klubb. Nämligen Stockholms Fältrittklubb. Roligt också att det är jag, Filippa och Anna som ligger i topp efter en hel vår där vi disciplinerat tränat tillsammans hemma hos Filippa på hennes fina gård. Bra träning bland bra människor ger bra resultat.

Vi har ju inte haft något DM i år i Stockholm men nyfiken som jag är såklart ville jag ju se hur jag stod mig med övriga stockholmare och där ligger jag på en hedrande bronsplats efter inga mindre än Johan och Maria. Vilket känns jätte kul! Och två väldigt bra medtävlande att sikta på för att bli ännu bättre!

Roligast av allt i denna lite nördiga statistik är nog att Cindy ligger bland de 10 bästa regional/2* hästarna i Sverige i år. Och snöpligt nära topp 5. och dessutom är hela tre Vesslarp hästar med i topp 10 nämligen Allan, Albert och Cinderella.

Detta känns ju såklart lite overkligt med tanke på att detta är Cindys första lite svårare säsong. Nu om något är jag verkligen sugen på att komma ut 2021 och vara ännu bättre.

Även om jag förstår att tävlingsstoppet känns omotiverade för många så känner jag mig v e r k l i g e n sugen på att ta vara på den här tiden för att som sagt få en ännu högre kvalité på både mig och mina hästar. Den tiden som vi la i år och i våras och den disciplinerade programträning mellan tävlingarna och allt annat har verkligen gett mig så mycket att jag nu bara vill utveckla det här upplägget tillsammans med dom jag tränar med nu ännu mera. Längtar såklart till säsongen men oj så mycket jag längtar efter bra träning! Tur att jag har fått träna för Lasse idag och har ett pass kvar i morgon. Det ska verkligen bli så kul!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s