Planera mera.

Inget nytt under solen kanske och förr om åren på Farmen hade jag alltid en analog almanacka där jag varje dag skrev vad hästarna gjorde och planerade deras veckor. Sen har det lite fallit mellan stolarna och det är ju inte så att det är hela receptet till framgång. Men jag känner att jag helt klart är sugen på att bli bättre igen att göra lite lättare anteckningar för hästarna och ha ännu lite mer koll på vad vi gör, vad vi ska göra och vad vi har för mål och delmål.

Så nu har jag beställt en liten bok till hästarna så vi kan ta tag i vårt ännu lite mera organiserade 2021. Jag är ju ohälsosamt taggad på att bli ännu bättre 2021 och höja vår lägstanivå ännu mer och då känns det bra att göra lite anteckningar på vad vi gör, hur det går och sätta upp mål för varje månad på vad vi ska göra bättre.

Så den här veckan är början på vårt lite mer ordningsamma jag och uppladdningen inför den kommande tävlingssäsongen när den väl blir av. Fram tills dess ska vi fokusera i massor på att göra allt vi gör idag fast göra det lite bättre och även försöka lära oss lite nya saker på vägen.

Hästarna känns just nu galet fina så det det känns verkligen som att vi avslutar året på topp och jag ser verkligen fram emot alla kommande utmaningar vi har framför oss!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s