Lifehack

Delade ju med mig till Madde här om dagen så tänkte att jag kunde ju dela med mig till er också. Det här är kanske något som alla vet redan men om inte håll till godo!

Det fastnar ju alltid sand i stigbyglarna och det går ju inte att komma ifrån att det är ett uns störande, blir skitigt i så väl sadelkammare som i packning etc. Och ska man hålla på att diska dom i tid och otid är dom förvisso rena men då blir det å andra sidan blött överallt.

Så här kommer nu mitt bästa tips för att slippa både sand och blött. Nämligen så enkelt som en magic brush. Det är verkligen ett av dom bästa lifehacken i stallet. Enkelt, snabbt och smidigt. Och man håller det rent och snyggt varje dag.

Sen kan man ju absolut behöva diska dom ibland ändå men man slipper göra det varje dag nu. Så frågar ni mig är detta något jag absolut inte hade klarat mig utan. Och jag tror helt klart att jag inte är ensam om att tycka att det är jobbigt med sand. Och sen kanske ni vet det här redan eller har något annat revolutionerade lifehack för att slippa sanden men detta är helt klart mitt.

Tar kanske 30 sekunder av min dag i stallet och det är det helt klart värt! Kanske är det jag som är petig som smörjer och borstar stigbyglar och tvättar hovar och oljar och pillar och fixar. Men för mig är det fasen livet 😉

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s