Då var februari i full gång.

Inte alls tråkigt när veckan startar med paket. Och faktiskt så avslutades förra veckan också med paket. Jag är verkligen lyckligt lottad känner man. Men förra veckans paket får ni se ett uns senare för den kräver ett uns av administration men däremot ska jag såklart visa er veckan paket 😍

Equitos nya marinblå tröja med matchade schabrak till! Hur fint? Och som jag har längtat efter den marinblå tröjan. Ja ni som känner mig vet ju att jag älskar blått! Och den här har dessutom loggan på armen så den kommer synas fint på alla terrängbanor Sverige runt även när jag har säkerhetsvästen på mig. jag rider ju alltid terräng i Equitos tröjor och jag kan verkligen rekommendera dom till alla! Finns dessutom i ett gäng med färger nu så alla kan absolut hitta något ni gillar.

Jag kommer ju dock ha den här mer än i terrängen såklart och invigde den direkt i tisdags när jag hade packat upp den. Jag tycker som sagt att Equitos tröjor är super sköna så jag har dom nästan varje dag, nu när det är kallt så har jag dom såklart under något men sen så fort det blir varmt har jag dom som dom är.

Här i en lila variant

Och för den nyfikne så har ni här en sneakpeek på den andra presenten ❤️ frågar ni mig är den S Å fin och jag är säker på att jag kommer älska den!

Hästarna då? Dom inleder februari lite lugnare med lite vila, lite lätt jobb, Calle har varit här och sett till att fötterna är fina och super snabba och även Janne har varit här och gett både dom och mig lite kärlek vilket verkligen behövdes iallafall för mig kan man säga. Nog för att hästarna absolut behöver få kärlek för att dom ska kunna må på topp men med tanke på hur det lät om min kropp så kan man också verkligen förstå om dom har svårt att prestera på topp för det var mycket som var komprimerat i den här lite väl otränade kroppen för tillfället och dessutom en något sne höft så det var verkligen skönt att få hjälp med det.

Man glömmer ju ofta bort sin egen kropp och jag är ett livs levande exempel på det men man måste någonstans där inne komma ihåg att är jag ranglig, sne och kompakt så kommer det till slut påverka hästen oavsett om jag vill eller ej.

Så lite kärlek på många fronter helt enkelt får man väl säga att februari bjuder på och vad jag vet kan man aldrig få för mycket kärlek.

Jag passade även igår kväll på att titta när Emeli tränade på distans för Stefan nu när det är lite meckigt att flyga i världen och det gick verkligen riktigt bra. Det är ju ändå lite galet och verkligen en så fantastisk utveckling att man förtiden faktiskt kan träna för någon som i det här fallet sitter i Tyskland. Så nu är planen att vi ska få igång onlineträningar en gång i veckan vilket bara känns så otroligt kul! Det kommer verkligen bli så bra för mig och hästarna! jag känner mig laddad!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s