Winter wonderland.

Vilken helg vi har haft! Kallt absolut! Men ändå så härligt! Solen har visat sig, dagarna är längre och snön har varit ridbar så alla hästarna har fått komma ut och slippa ridhusets fyra väggar. Är e v i g t tacksam för vårt ridhus det ska verkligen sägas! Men det har varit väldigt kul att komma ut och få se solljus. Jag är ju verkligen en solmänniska så hela jag blir verkligen lycklig när den visar sig.

Så i lördags fick Liten komma ut och skritta och trava på galoppbanan och hon hade nog drygt en miljon myror i brallan och var egentligen så sugen på att bara få explodera ut all sin energi speciellt när hon själv ansåg att hon var glatt påhejad av barnen som åkte pulka i backen sen att dom tjoade av sin lycka och inte av Litens lycka brydde inte hon sig om alls faktiskt utan hon tog åt sig hela äran.

Gullis fick komma ut på skogsvägen i stället och där var underlaget lite bättre för däst hade ingen ridit innan så han fick faktiskt komma ut och både skritta, trava och galoppera. Verkligen super härligt! Flå red absolut inte utan höll mig till 35 min och det fick bli 4 vändor trav, 4 vändor galopp och avsluta med 2 vändor trav innan vi skottade hem igen sen.

Härligast av allt kanske att jag faktiskt red samma lika pass både lördag och söndag och typ exakt samma tid också det vill säga vid 17. Det är kanske bara vi hästmänniskor som fattar kärleken i detta. Men att kunna rida ut mellan 17-18 (absolut snön hjälper till) det är ändå ett av dom säkraste vårtecken som finns!

Söndagen fick sen både Cindy och Liten komma ut på skogsvägen och göra samma lika pass som Gullis. Perfekt med 35 min pass i snön med lagom trav och galopp. Brudarna har ju lagom svårt att hålla sig i skinnet om man jämför med allt som oftast traktor Gullis. Han är ju värst av alla när han bestämmer sig för det inte att förglömma men 99% av dagarna så är ju han den man kan lita på.

Men brudarna ska ändå få beröm helt klart. Ingen av dom tappade mig och båda höll sig hyfsat på vägen. Det är inte alla dagar i veckan som man har skyhöga krav på sina ridpass om en säger 😉

Så vi har verkligen haft en riktigt härlig helg med mycket mys, uteritter och bus. Jag är väldigt tacksam ska vi tillägga för mina hela chaps från TIB Horse och även min monsterjacka från nobis. Utan den fashion week outfiten hade jag inte klarat mig i denna kyla. Tveksamt om någon känner igen mig i den och det ser ut som om jag snittar en kroppsvikt på drygt 150 kg vilket är lite opassande till mina 166 cm av kroppslängd men jag är nog ändå en av frontfigurerna i våga vägra frysa.

Har för övrigt köpt ett oss vantar på granngården från equipage som är typ i ett softshell material och dom är lite så tunnare men tjockare än ett par roeckl och dom ska faktiskt hyllas! Dom har verkligen hållit mina händer varma typ sen jag köpte dom så de kan jag varmt rekommendera och dom kostade typ en bråkdel av liknande high end kopior. För jag har inte landat i trenden med plasthandskar under vantarna ännu. Kanske att jag kommer dit en dag men än så länge får mina equipage handskar en stor tumme upp!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Winter wonderland.

  1. Ohh så härligt, ja det är jättehärligt väder nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s