Smalt.

Vi passade på att inleda veckan med att ta in tårtbitarna i ridhuset och även bygga fram en liten spets, en coffin och två smalhinder till för att låta brudarna hoppa lite inomhusterräng. Ingen av dom har ju hoppat terräng sen Gärds i höstas så formen har ju absolut varit lite oklar och det är den väl på ett sätt fortfarande såklart då vi inte hoppat något alls ute än men övningen i ridhuset gjorde båda två med lätthet och dom kändes väldigt självklara på sin uppgift och inte en tvekan på att vingla åt sidan på de smala hinderna.

Liten var laddad till tusen och väldigt sugen på att spränga ljudvallen så hon fick öva ett uns mer än Cindy om man säger. Och då inte för att hon inte prickade hinderna utan för att hon skulle pricka dom liiiiiite lugnare.

Men det var verkligen kul att känna att hästarna var så följsamma och verkligen visste var dom skulle. Hade byggt en S-linje med 6 + 4 språng och sedan hade jag två raka linjer på 4 och 3 språng och sist men inser minst 1+1 i coffin.

Väldigt roligt som sagt och hästarna känns laddad till tusen. Så det blir till att sätta upp skärmarna någon dag igen och öva lite till och vem vet, kanske jag lyckas flirta med Robban så vi kan bygga något mer roligt att hoppa på innan säsongen är här.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s