Elmiro

Elmiro
1995
Electro 778 – Algarve xx 791

Elmiro eller Elmer som han kallas är en mycket speciell herre med väldigt många egna åsikter! Elmer kom hem till mig första dagen på sommarlovet mellan åk 2 och 3 på gymnasiet och jag hade precis fyllt 18 år.

Med honom har det varit mycket blod, svett och tårar men även oändligt mycket lycka!

Tillsammans tävlar vi och har placeringar upp till MSV fälttävlan och dressyr samt LA hoppning, vi har hunnit med att rida Lag SM, allsvenskor, DM och öppna klassen på JSM.

2 kommentarer till Elmiro

 1. Maria skriver:

  Klickade in på din sida och läste bettinlägget du la upp. Så tänkte jag att: Jag klickar väl vidare lite här, det ser ju trevligt ut. Och så ser jag ”Elmiro”. Döm av min förvåning när det är ”min” Elmiro! En av de första hästar jag tog hand om utanför ridskolan, då han stod på Sorunda Ridklubb för mer än 10 år sedan. Minns att han var väldigt pigg, men hade ett hjärta av guld! Fina, fina Elmiro! Kul att få se honom och det verkar ju som han har det bra!
  Kram
  Maria

  • teamfors skriver:

   Åh vad kul att höra! Måste nästan vara 15 år sedan som Sofie hade honom på sork! Han är fortfarande piggast och vildast i stallet snart 20 år gammal! Och självklart kung i stallet! Vad kul att höra från dig som fått vara med honom från tidig ålder! Kram Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s